Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα η Νίκη Αξού

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα η Νίκη Αξού

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσε η Νίκη Αξού που προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού και ενός έμπειρου παίκτη, που σίγουρα θα βοηθήσουν για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Και οι δύο προσθήκες έρχονται από τον ΑΣ Γιαννιτσά και είναι ο νεαρός μεσοαμυντικός Χρήστος Τσίτας που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ΑΑ Γιαννιτσών και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και ο έμπειρος στράικερ Κώστας Χατζηστεφάνου που έχει αγωνιστεί παλιότερα σε αρκετές ομάδες, όπως Εθνικός Γιαννιτσών, Ηρακλή Θεσσαλονίκης Κ20, Νίκη Αξού, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Δόξα Μαυροβουνίου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Μ. Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου, Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football League), Θιναλαικό Αράχαβης Κέρκυρας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ΦΣ Κοζάνης, Απόλλων Κρ. Βρύσης, Πάικο Γουμένισσας, Απόλλων Ευρωπού.


Πρόκειται για δύο προσθήκες που σίγουρα δίνουν ώθηση στην ομάδα του Γιάννη Αλεξιάδη, ενόψη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1.

6 σχόλια:

  1. Άιντε πάλι τά ίδια; η α ς Γιαννιτσά δίχως παίχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια και τα ίδια στα Γιαννιτσα.αφησε την ομάδα στην Γ εθνική ο Τεο και από τότε διάλυση κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ομάδα χωρίς Τεο δεν υπάρχει στα Γιαννιτσα.αντε πάλι πάρτε τον τηλέφωνο να ξαναπάρει την ομάδα μήπως και ορθοποδήσει.καληνυχτα στα Γιαννιτσα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραϊτσε τι γινεται ρε σκυλε;;;παλι για διαλυση παει η ομαδα σου;;ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Αλέκο, όταν μάθεις να γράφεις, τα λέμε.

      Διαγραφή
    2. Τραϊτσε εγω ξερω να γραφω απλος εσυ εισαι ασχετος και δεν ξερεις να καταλαβενεις!!

      Διαγραφή
  4. Και φεύγουν και αλλοι...... Αλλά Θα φέρει ο κόουτς σας από την Έδεσσα. 2_3..χαχαχαααα.. Μην στεναχωριέστε. Και κάτι κομμένοι από κρύα Βρύση αν έρθουν. Θα γίνουν 11...θα συμπληρώσουν... Χαχααα..χαλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365