Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ανακοίνωσε πορτιέρο η Νίκη Καλής

Ανακοίνωσε πορτιέρο η Νίκη Καλής

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάριου Παπαγεωργίου ανακοίνωσε η Νίκη Καλής και συνεχίζει την ενίσχυση της κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα της Μενηίδας, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Νησίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στα εθνικά πρωταθλήματα με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού.

Ο γεννημένος το 1998 Εδεσσαίος πορτιέρο, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει την νέα του ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η επίσημη ανακοίνωση της Νίκης:

«Η Νίκη Καλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με  τον τερματοφύλακα Μάριο Παπαγεωργίου, ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας.

Η μεγάλη οικογένεια της Νίκης τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλές εμφανίσεις.»

5 σχόλια:

  1. Η προσθήκη του ανωτέρου γκολκίπερ προσθέτει κύρος και δύναμη στον σύλλογο της Μενηιδας. Με τέτοιες μεταγραφές το κεφαλοχώρι της Καλης, κάνει όχι μόνο όνειρα ανόδου, αλλά να εχει και πρωταγωνιστικό μελλοντικό ρόλο για την Α1.
    Εύγε στους διοικούντες της ομαδος.
    Αυτές κύριοι είναι "μεταγραφές άνω ραφιού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 50000€ για να ανεβάσετε ομάδα από την Α κατηγορία στην Α1.....Και το κακό δεν είναι ότι θέλετε να ανεβάσετε την ομάδα σας. Το κακό είναι ότι επειδή ξοδεψατε τόσα, έχετε την απαίτηση να ανέβει κιόλας η ομάδα Και όχι φυσικά εσείς μόνο....Χάσατε το νόημα του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου τελικά ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικα με το υπονοουμενο σου ...η βλακεια δεν εχει ορια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χαζα στα καφε ... οτι επειδη καποιοι ξοδευουν παραπανω ...ταχα θα τους βοηθησουν λιγο παραπανω !
    Την χαζη καραμελα ...
    Ξυπνηστε αυτες οι ομαδες που αξιζουν θα ανεβουν ... αν αξιζει η Νικη Καλης θα ανεβει ξαι αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365