Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Μαυραετός ο Παναγιώτης Μαντζανάς

Μαυραετός ο Παναγιώτης Μαντζανάς 

Στην Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Μαντζανάς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Επανομής.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός, που κατάγεται από την Π. Πέλλα, έχει παραστάσεις στην Γ’ Εθνική, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος αγωνίστηκε αρχικά στην Θύελλα Σαρακηνών, στην συνέχεια φόρεσε τα χρώματα της ΑΕ Μυκόνου, ενώ φέτος αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα και δέχθηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες, επιλέγοντας τους μαυραετούς της Δόξας Δράμας.

Δείτε την ανακοίνωση της Δόξας:

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους μας για την προσθήκη του Παναγιώτη Μαντζανά στο εμψυχο υλικό της ομάδας μας.

Ο 21χρονος (29/1/2002) κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Π. Πέλλα Γιαννιτσών, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών. Έπειτα, αφού αγωνίστηκε στο Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, μεταπήδησε σε ηλικία μόλις 17 ετών στην Θύελλα Σαρακηνών, όπου πραγματοποίησε τρεις γεμάτες χρονιές στη Γ' Εθνική πάρα το νεαρό της ηλικίας του. Ακολούθησαν η ΑΕ Μυκόνου και η Αναγέννηση Επανομής από την οποία αποκτήθηκε ο παίκτης.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365