Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ από το πρώτο Δ.Σ. της νέας Διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας - Δείτε την πρώτη ομιλία του Δημάρχου Ν. Παρούτογλου

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Χωρίς απρόοπτα και μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας με νέο Δήμαρχο το Νίκο Παρούτογλου.

Τα θέματα του Δ.Σ. ήταν εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας.

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Ανεστης Δοβλέτης, προερχόμενος από την παράταξη του δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, νέος αντιπρόεδρος η Πολυξένη Νάνου από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτσης και γραμματέας ο Στέφανος Αβραμίκας από την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου.

Τα νέα μέλη της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου είναι Θεοδωριδης Αναστάσιος, Θεολόγου Ιωάννης, Κωτσόπουλος Δημήτριος, Λαζάρου Παπαδοπούλου Σταυρούλα από την παράταξη Παρουτογλου και Χρήστος Μπάτσης και Δημήτρης Γιάντσης από την αντιπολίτευση.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365 (Αργότερα θα ακολουθήσει ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ):








































































3 σχόλια:

  1. Βρε κάνα σχόλιο Βρε παιδιά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαπίστωσα, ότι έχει αρκετούς Κλαρινογαμπρούς το νέο δημοτικό συμβούλιο...
    Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Μπίνος έχεις πρόβλημα. 2 φορά χάνει και είναι μέσα την χαρά. Ρε σήκω φύγε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365