Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ο Νίκος Παρούτογλου μετά το Ξενιτείδιο με τους αγρότες, σε καθοριστική συνεδρίαση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων!

Δελτίο Τυπου

Ανοίγει την ιεράρχηση των θεμάτων, ο νεοεκλεγής δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.


Αρχικά συμμετείχε στην σύσκεψη των αγροτών, για τον καθορισμό πρωτοβουλιών,εν όψη των κλιμακούμενων αντιδράσεων.


"...είμαι αρωγός στις οποιεσδήποτε μορφές αγώνα επιλεγούν, είπε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι, πέρα από τις παραδοσιακές μορφές κινητοποιήσεων,θα πρέπει να επιδιωχθεί ένας διεξοδικός διάλογος ουσίας με την πολιτεία . Καταλήγοντας τόνισε οτι,επειδή οι κινητοποιήσεις παίρνουν πανευρωπαϊκή διάσταση και η αγωνιώδης εξαγγελία της Προεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έναρξη διαλόγου για την γεωργία, δημιουργεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.. "


Αμέσως μετά ο δήμαρχος,σε κοινή συνεδρίαση με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και παρουσία των συνεργατών του, έβαλε τους άξονες αμφίδρομης συνεργασίας,καθώς και το μοντέλο διοίκησης,στην ιεράρχηση αρχικά την προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισης στη συνέχεια. 


Ψηλά στην ατζέντα ηταν η λειτουργία του εργοταξίου, αφου συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητα.


Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και εκφράστηκε η αισιοδοξία για μια επιτυχή και παραγωγική θητεία.


8 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόλλησε ή βελόνα ρέ σύ φτάνει όλα θά γίνουν ακόμα τώρα ανέλαβε

      Διαγραφή
  2. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλε Σπαραγγια εσυ εκει στο Μεγαπλατανο

      Διαγραφή
    2. Ζηλεύεις. Ζηλεύεις το δυνατότερο οικονομικά χωριό με μεγάλη διαφορά της Αλμωπίας. Για αυτό πετάς ειρωνεία αναφορικά με μία σπουδαία καλλιέργεια σε τελείως άκυρο θέμα. Εμείς βάζουμε ακόμα σπαράγγια δεν μασάμε. Εσύ βάλε καμιά λευκα και άραξε. Το οικονομικό επίπεδο του χωριού μας όμως ούτε η μισή Αλμωπία μαζί δεν το φτάνει. Τα φιλιά μας (ήθελες να τα ακούσεις για τα σπαράγγια). Α και για να μη φεύγουμε απτό θέμα τα παιδιά των υπολοίπων χωριών του Δήμου είναι μάλλον άλλου Θεού ε;; Για αυτό όλα τα παιδιά όλων των χωριών έχουν μια παιδική χαρά ενώ τα δικά μας όχι. ΥΓ. ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ =💶💶💶💶💶💶💰💰💰💰💰💰

      Διαγραφή
  3. Ακόμη η δημοτική αρχή δεν αρχισε να λειτουργεί, εκτός των καρναβαλικών δράσεων, για χορούς και πανηγύρεις, και ο κ. δήμαρχος ανέλαβε ρόλο, δίκην, κκυβερνητικής αντιπολιτεύσεως. Δήμαρχος είναι. Δεν είναι βουλευτής. Να το αντιληφθεί και να ασχοληθεί με τα προβλήμστα που ταλανίζουν τον δήμο εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι .. 4 χρόνια ο κύριος εδώ ζούμε , που ζούσε τελικά ?
    Δεν άκουσα έναν πρόεδρο χωριού να πει έστω σχεδόν όλα καλά , ειδικά τα χωριά που είχαν μεγάλο ποσοστό της παράταξης εδώ ζούμε τελικά έχουν τα περισσότερα προβλήματα. Τι γίνεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ενοχλούν της μικρές λαϊκές για το ημερήσιο χωρίς να δώσουν μια λύση σε αυτό.ενω τόσα χρόνια άφαντη. στα Γιαννιτσα δίνουν κάποια λεφτά σε ένα εργάτη για τη καθαριότητα και τίποτα άλλο έχει φύγει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365