Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Σπουδαίο διπλό στα Γιαννιτσά ο Εδεσσαϊκός ΣΚ - Ήττα στο Πολύκαστρο ο ΦΟ Αριδαίας

Ήττα στο Πολύκαστρο ο ΦΟ Αριδαίας

Σπουδαίο διπλό στα Γιαννιτσά ο Εδεσσαϊκός ΣΚ - Ήττα στο Πολύκαστρο ο ΦΟ Αριδαίας.


Άλωσε τα Γιαννιτσά ο Εδεσσαϊκός ΣΚ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Εδεσσαϊκός με σκορ 79-63 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, λυγίζοντας την αντίσταση των γηπεδούχων Ικάρων Γιαννιτσών.

Καλύτερα μπήκαν στην αναμέτρηση οι Ίκαροι, που πήραν κεφάλι στο σκορ και κυριάρχησαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όχι όμως και στην συνέχεια με τους Εδεσσαίους να ανεβάζουν στροφές και να κλείνουν το ημίχρονο με βραχέα κεφαλή και να προηγούνται με διαφορά 4 πόντων και σκορ 42-38.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Βάτση ήταν καταπληκτικοί και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 79-63.

Κορυφαίοι των νικητών ο εκπληκτικός Πέτκος που πέτυχε 7 τρίποντα και ο Βάτσης, ενώ από τους ηττημένους οι Μπογδάνης και Καρακόλης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μητώνας, Μπόιτσης.

Δεκάλεπτα: 21-13, 38-42, 48-63, 63-79.

Ίκαροι: (Γκότσης) Εμμανουηλίδης 6, Καρακόλης 12, Μπογδάνης 12, Σταμπουλτζής 5(1), Στανιτσίδης 2, Καραχισαρίδης Α. 1, Ρέμπελος 10, Στάμος, Παμπουχίδης, Κυριακίδης 2, Μπαγιώκας 9, Παπαδότης 4. 

Εδεσσαϊκός: (Βάτσης)

Γιούρτσης 2, Πέτκος 25(7), Σίπκας 9(2), Βάτσης 18(2), Τεντζέρης, Τσάμης 9(1), Αβραμίδης 8, Χρήστου 3(1), Αλεξίου 3(1), Παπαδοπουλος 2.


Ήττα για τον ΦΟΑ στο Πολύκαστρο 

Δεν τα κατάφερε  στο Πολύκαστρο ο ΦΟ Αριδαίας , γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 67-48 από τον τοπικό ΜΠΑΣ Εργόναθλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι απέναντι στον ελλιπή ΦΟΑ, που αντιστάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στην συνέχεια ο Εργόναθλος πήρε διαφορά, την οποία διατήρησε εύκολα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Θεοδωρίδης, Μακούλης.

Δεκάλεπτα: 16-13, 32-23, 51-39, 67-48.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος: (Παπαδόπουλος) 

Ημερίδης 19(1), Αρκούδας, Κηρύκος 5(1), Χαμουρούδης 8, Βακιρλής, Πολυχρονίδης 3(1), Γκαντίδης 6, Σιδηρόπουλος 25(2), Καλβάκης 1, Καπνόπουλος

ΦΟ Αριδαίας: (Τσουλφάς)

Μουχτάρης 7(1), Ξυλουργίδης 8, Δημάκας Δ. 12(1), Νάτσκος 3, Τοπαλίδης 14(1), Αντωνιάδης 4, Κανονίδης, Σαρακινλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365