Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Χαμογέλασε ο ΑΣ Σεβαστιανών στο γειτονικό ντέρμπι

Χαμογέλασε ο ΑΣ Σεβαστιανών στο γειτονικό ντέρμπι

Ο ΑΣ Σεβαστιανών ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι με τον Ορφέα Ριζαρίου, με τελικό σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δυνατό αέρα, κάτι που δυσκόλευε το έργο των παικτών.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες και αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν ευνοϊκό τον αέρα και να έχουν δυο καλές ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι με κόντρα τον αέρα δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στον επιθετικό τομέα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 58’ με τον Τζελέπη να αξιοποιεί την πάσα του Καραγιάννη και να γράφει το 1-0, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων να πιέσουν για την ισοφάριση, καθώς η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων λειτούργησε όπως πρέπει διαφυλάσσοντας  την νίκη και τους τρείς βαθμούς.


Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Παπαδόπουλου Η., Κιόσογλου.


Συνθέσεις:

ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)

Σαριδης, Ντουραχιδης, Καραγιαννίδης, Αρβανιτίδης, Σκοπέτσι, Χατζηβασιλειάδης, Χατζηδημητριάδης, Τσελέπης, Πληκαδίτης, (9’ λ.τ Θεοδώρου Α.), Γεωργίου, (75’ Πάλλα), Καραγιάννης.


Ορφέας: (Δημήτρης Μυλωνάς) 

Ηλιόπουλος, Καράχατζης, (63’ Μούλας), Κελεσίδης, Κεραμυδάς, Μάρκου, Φουδούλης, Καραολάνης, Μίσκος, (88’ Κατικαρίδης Κ.), Ροδοβίτης, (73’ Σιδηρόπουλος), Κατικαρίδης Γ., Βλαδοβίτης, (63’ Λουκόφτσης).







11 σχόλια:

  1. Τα 7 μάλλον τα ξέχασαν στο ριζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στο ριζαρι εφταιγε η διαιτησια ή ο αερας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στα σεβαστιαννα τι νομίζουν ρε παιδιά πήραν πρωτάθλημα; Ας κοιτάξουν να μείνουν κατηγορία..κάντε και αλλά ματς 11 το πρωί μπας και σωθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η πρώτη χρόνια της ομάδας στην Α1, μη το ξεχνάτε! Σεβαστειανα θα λέτε και θα κλαίτε!

      Διαγραφή
    2. Βρε φελε στο ξανά είπα, δεν διαλέξαμε εμείς να παίξουμε πρωι, κατηγορία θα μείνουμε αλλά την άλλη αγωνιστική που θα έχουμε 3 βαθμους διαφορα θα παλεύουμε μαζί για την σωτηρία μας, άσχετε.

      Διαγραφή
    3. Τα Σεβαστιανα έχουν κάνει ομάδα τουλάχιστον με αρκετά παιδιά από το χωριό και με δουλειά όχι με μπατζετ πληρωμένο από δεύτερους τρίτους και ούτε από παίκτες από ομάδες που διαλύονται , έχουν 20+ παίκτες από τους οποίους οι μισοί και παραπάνω είναι 19-20 χρονων κάποιοι πάνε ακόμα σχολείο και στέκονται στην Α1 στην πρώτη τους χρόνια μέχρι στιγμής μια χαρά με αποτελέσματα τα οποία χάθηκαν λόγο απειρίας θα ήταν παραπάνω θέσεις

      Διαγραφή
  4. Έλα εκεί στα σεβαστιανα ηρεμήστε λίγο κατακεφαλοι έχει δρόμο το πρωτάθλημα μέσα στα φαβορί για υποβιβασμό είστε βάση προγράμματος και υλικού ένα ματς μαζευτήκατε αυτό με το ριζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Κυριακή που θα σε διαλύσει η Κρύα Βρύση θα μας χωρίζουν 3 βαθμοί….ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
      Άρα να προετοιμάζεσαι μήπως πέσεις

      Διαγραφή
    2. Το iq σου ξεχωρίζει από το όνομα που έβαλες

      Διαγραφή
    3. Αφού το λες ξάεφε με το Μακεδονικό μεράκι σου και τη μέτσκα σου, ότι στα Σεβαστιανά είμαστε κατακέφαλοι και ότι είμαστε μέσα στα φαβορί για υποβιβασμό και ότι μαζευτηκαμε για ένα ματς, θα ισχύει. Θα τα πούμε στο τέλος του πρωταθλήματος για να δούμε που θα είναι οι δύο ομάδες, ξάεφε Ίτσκο Μιτσκο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365