Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Αυτοί είναι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας

Αυτοί είναι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας 

Με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη ορίσθηκαν Αντιδήμαρχοι οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

1) Θεοδωρίδου Ευλαμπία, 

2) Κουπτσίδη Θεόφιλο

3) Κεχαγιαδάκη Κωνσταντίνο

4) Φωστηρόπουλο Συμεών

5) Μερεμητσάκη Ευφροσύνη 

6) Δεντσίδου Πολυξένη

7) Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο

8) Δαμασκούδη Δημήτριο

9) Γυριχίδη Ιωάννη

10) Μάγγο Θεμιστοκλή 

11) Δόντση Νικόλαο και 

12) Κατσαμπέρη Νικόλαο

με θητεία από 1-1-2024 μέχρι 31-12-2024 εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες αναλυτικά: 


1) Στην κα Θεοδωρίδου Ευλαμπία Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών τις αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.


2. Στον κ. Κουπτσίδη Θεόφιλο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.


3. Στον κ. Κεχαγιαδάκη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 

Ο ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία.


4. Στον κ. Φωστηρόπουλο Συμεών Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.


5. Στην κα Μερεμητσάκη Ευφροσύνη Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 καθώς και τις αρμοδιότητες του καταργημένου νομικού προσώπου «ΔΗΚΕΠΑΠ», και τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στον Πολιτισμό και Τουρισμό όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 11 και άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας. Η ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία


6.Στην κα Δεντσίδου Πολυξένη Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία, όπως την εποπτεία προσόδων, ΤΑΠ και τελών καθαριότητας- φωτισμού, ελέγχου, δημοτικής περιουσίας, ταμειακής βεβαίωσης εισπράξεων κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, προϋπολογισμού, εκκαθάρισης δαπανών, προμηθειών, λογιστηρίου- διπλογραφικού, ταμείου, διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείου, διαχείρισης υλικών και κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να του μεταβιβάσει με απόφασή του ο Δήμαρχος που αφορά την Οικονομική Υπηρεσία, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 15 αντίστοιχα, του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας. Η ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία.


7. Στον κ. Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία, όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 16 και 17 αντίστοιχα του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.


8. Στον κ. Δαμασκούδη Δημήτριο Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Καθαριότητα, το Περιβάλλον, το Πράσινο, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 12 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.


9. Στον κ. Γυριχίδη Ιωάννη Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν τον Αθλητισμό, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.


10. Στον κ. Μάγγο Θεμιστοκλή Αντιδήμαρχο, τις αρμοδιότητες του καταργημένου νομικού προσώπου με την επωνυμία «ΚΕΚΑΠΠΑ», τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Άσκηση Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.


11. Στον κ. Δόντση Νικόλαο Αντιδήμαρχο τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Διεύθυνση Προγραμματισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 11 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας


12. Στον κ. Κατσαμπέρη Νικόλαο Αντιδήμαρχο παρά τω Δημάρχω, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στην Διεύθυνση ΚΕΠ και στην Πολιτική Προστασία, όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 7, 14, 18 και 16 αντίστοιχα, του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.


Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, εξουσιοδοτεί με σειρά προτεραιότητας τους κάτωθι Αντιδημάρχους για την άσκηση της αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων στη δημοτική ενότητα Γιαννιτσών: α) Θεοδωρίδου Ευλαμπία, β) Μάγγος Θεμιστοκλής, γ) Κατσαμπέρης Νικόλαος, δ) Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, ε) Γυριχίδης Ιωάννης και στ) Δεντσίδου Πολυξένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365