Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Πτώση πίεσης νερού στην Αριδαία

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας (Δ.Ε.Υ.Α.-Α) ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας ότι, σήμερα Τετάρτη 24/1/2024 λόγω βλάβης του κεντρικού δικτύου, θα πραγματοποιηθεί πτώση πίεσης του νερού από τις 09:00 έως τις 15:00.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. Διακοπή νερού είναι όχι πτώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πτώση ή διακοπή...μας προειδοποιήσατε? Έλεος!
    Ή χωρίς ρεύμα ή χωρίς νερό. Ένας κάτοικος της Αριδαίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αέρας που φύσαγε θα φταίει.
    Τα μάθαμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365