Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Σε πολύ καλο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η πρώτη συνάντηση για την αναβίωση του Καρατζαβίτικου Καρναβαλιού.

Άνθρωποι του Δήμου, Φορείς και επαγγελματίες έδωσαν το παρών. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση και να είναι πετυχημένη με τον Δήμο αρωγό!

Οι βάσεις μπήκαν, ενώ οριστικέ επιτροπή για να τρέξει το θέμα και από αύριο θα ξεκινήσουν οι επικοινωνίες με συλλόγους και καταστήματα για να υπάρξει ενημέρωση για τα επόμενα βήματα.

Δείτε τις φωτο:






















4 σχόλια:

  1. Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τέτοια μάνα είστε........ κοιτάτε να κλείσετε καμία τρύπα στους δρόμους της Αλμωπίας και μετά κάντε οτιδήποτε να προσεγγισετε κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος! Πρώτο μέλημα ήταν το καρναβάλι; Για τα πανηγύρια βλέπω πρώτοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι γίνεται καλό είναι....το να διώχνουμε τους τουρίστες αλλού και αυτό δεν είναι καθόλου καλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365