Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Π. Τσαρκνιάς: Ένα μικρό πρώτο βήμα για την διαμόρφωση ενός χώρου αναψυχής και αθλητισμού στην παραποτάμια έκταση της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Πέτρους Τσαρκνιά

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Πέτρους Τσαρκνιά:


Ένα μικρό πρώτο βήμα για την διαμόρφωση ενός χώρου αναψυχής και αθλητισμού στην παραποτάμια έκταση της Αριδαίας








14 σχόλια:

  1. Όχι άλλα γήπεδα τένις όμως. Please.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να φτιάξουμε μπαράκια και καφέ δημόσια για να αθλουμται τα παιδια ? Ήμαρτον!

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει ελλειψη χώρων προπονήσεων στην περιοχή μας.
    Καμμία Δημοτική αρχή μέχρι τώρα δεν έχει καλέσει τους συλλόγους προκειμένου να γίνει μία ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση και να καταγραφούν οι ανάγκες.
    Ας κάνει η τωρινή Δημοτική Αρχή το επόμενο βήμα και να καλέσει τους συλλόγους σε μία ανοικτή συζήτηση και να ζητήσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος γιά χώρους στην συγκεκριμένη περιοχή.
    Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το "κρυφτούλι" και οι κατ'ιδίαν συζητήσεις γιά να φύγει από το μυαλό των Δημοτών οτι θέλουμε να εξυπηρετήσουμε μόνο τους "ημέτερους" 'η τούς "υμέτερους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο ένα δωράκι στην αριστοκρατία της Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρο, τρέξε-φτιάξε τώρα όσο είναι νωρίς ότι περισσότερα μπορείς, γιατί αργότερα θα πέσει κλάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει όμως με το τένις ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή βλέπω η καινούργια διοίκηση έχει όρεξη για δουλειά,πέρα από αυτο το έργο,φτιάξτε και το χώρο στο δασάκι ,τόσο όμορφο μέρος δίπλα στο ποτάμι παρακμάζει. Ξαναδώστε το εστιατόριο σε κάποιον ιδιώτη να ζωντανέψει πάλι ο χώρος εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέτρο άστους να λένε, εσυ φτιάξε. Αλλά νομίζω πρωτεύων για την ΑΡΙΔΑΙΑ είναι οι χώροι στάθμευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν το κάνει ανυχτο γήπεδο μπάσκετ θα τον παραδεχτούμε όλοι αλλά χλομό ή γήπεδο σφερας ακοντίου σφύρας πάλη χλομό οπότε τέννις η μαρμητα δεν τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να μπράβο που ξεκινάτε με έργα και μάλιστα αθλητικά που θα αθλούνται τα παιδιά και όχι μόνο της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ότι και να γίνει πρέπει κάποια στιγμή να βλέπουμε την προσπάθεια κάποιον ανθρώπων να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο με έργα θετικά. Τα σπουδαία μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια μυαλά συζητούν τα γεγονότα, τα αδύναμα μυαλά συζητούν για τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατηγορούν τους άλλους που αγαπούν τον τόπο τους και τους συμπολίτες τους Πέτρο προχώρα οι υπόλοιποι παραδειγματιστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πληροφορίες βέβαια μαρτυρούν ότι ήταν δρομολογημένο πρόγραμμα. Συνεπώς εάν ο κύριος Τσαρκνιάς επιδιώκει την ειλικρίνεια, - και όχι την προσωπική του πρωτοβουλία, πότε κιόλας επρόλαβε;- πρέπει να το ομολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365