Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Γιάννης Μουράτογλου

Δελτίο Τύπου

Ο επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης, κ. Γιάννης Μουράτογλου, «μετακομίζει» στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη θέση του ειδικού συμβούλου του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, που έχει στον τομέα ευθύνης του την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Ο Γιάννης Μουράτογλου, βαθύς γνώστης των θεσμικών θεμάτων της αυτοδιοίκησης και ειδικά των οικονομικών του θεσμού, αναμένεται να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στις απαραίτητες θεσμικές μεταβολές, αλλά και τη στήριξη των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στη λειτουργία τους.


Από όποια θέση ευθύνης έχει υπηρετήσει τη χώρα ο Γιάννης Μουράτογλου ήταν πάντα δίπλα στους δημότες του Δήμου Έδεσσας και τους φορείς του τόπου μας. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και από το Υπουργείο Εσωτερικών, με αγάπη για τον τόπο και διάθεση προσφοράς για τους κατοίκους του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365