Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση για την άμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης της Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Την άμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος  των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης  της Αλμωπίας  συζήτησε σήμερα  Τρίτη  16 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Παρούτογλου Νικόλαος στο γραφείο του, με τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ κ. Λάππα Γεώργιο Διευθυντή περιοχής Έδεσσας και κ. Γιάντση Δημήτριο Προϊστάμενο ΠΚ ΔΕΔΔΗΕ Αριδαίας.

Στην ενημερωτική συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα  ζητήματα του δικτύου αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ και θέματα της πολιτικής προστασίας.


Επίσης από το Δήμαρχο τέθηκε το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροδότησης και της γενικότερης συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο  και καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ενδεχόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης , που δυστυχώς  συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Όλγα Ολλανδέζου, Πέτρος Τσαρκνιάς και Ιωάννης Θεολόγου . 

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365