Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Αγρότες της Αλμωπίας

Σύμφωνα με πληροφορίες
Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες της Αλμωπίας από αύριο Τρίτη 30/1.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους της Αριδαίας, σε μια συμβολική κίνηση, ενώ θα υπάρχει συγκέντρωση στο Ξενιτίδειο και θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα στους!

3 σχόλια:

  1. Και μετά απέναντι από το ξενιτιδειο με φωτιές σουβλάκια και τσιπούρα .
    Ως γνωστόν...
    Αν αυτό είναι κινητοποίηση κλαφτα Χαράλαμπε
    Το κέφι τους κάνουν εκεί.
    Οι γνωστοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπροστά στο δημαρχείο και την αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένας μήνας είναι θα περάσει και μετά πάλι στα καβούκια τους και στα χωραφάκια τους και ραντεβού του χρόνου τον ίδιο καιρό με τα ίδια αιτήματα (φτηνό πετρέλαιο, όχι φόρους,τζάμπα ΔΕΗ,φτηνές πρώτες ύλες, καλύτερη τιμή στα προϊόντα). ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ (ΝΔ 41%) ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365