Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ελπίδα Εδεσσας- Όλυμπος Αψαλου 2-2

Τελικό αποτέλεσμα 2-2

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των αγώνων play off της Β Ερασιτεχνικής , διεξήχθη στο γήπεδο του Ριζαριου η αναμέτρηση Ελπιδα- Άψαλος.


Τελικό αποτέλεσμα 2-2, ένα σκορ το οποίο αφήνει παραπονούμενους τους τυπικά γηπεδούχος, καθώς ως το 90' ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.


Το Α ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια ομάδα να πετύχει τέρμα, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή.


Η Άψαλος ατυχησε στο 45' όταν ο Χατζηπαναγιωτιδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.


Στο δεύτερο μέρος οι Εδεσσαιοι, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 53' με τον Τσολάκη έπειτα από αδρανεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 78' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Αποστολίδης με 2η κίτρινη κάρτα.


Στο 85' και πάλι ο Τσολάκης έπειτα από ωραία προσπάθεια πέτυχε το 2-0.


Και εκεί που έδειχνε ότι οι γηπεδούχοι θα κατακτούσαν το τρίποντο, στο 90' ο Σπανίδης με πέναλτι μείωσε σε 2-1.


Στο 3' των καθυστερήσεων και πάλι ο Σπανίδης σημείωσε το 2-2.


Πολύ καλή η διαιτησία των Ραμπουση ( Σαββιδη- Κιοσογλου).


ΕΛΠΙΔΑ(Τσολακοβιτς): Γιονδης- Παπουλιδης- Πρεβαρτσιτσανης (75' Ηλίας)- Σανος- Τσελιος- Ολιδης- Αποστολιδης- Λιαρος- Λατιφι (63' Γουλακης)- Τσολακης- Θεοδώρου.


ΑΨΑΛΟΣ(Κοκοζογλου): Χρυσαφιδης- Τοσουνίδης Γ. (30' Σαμαράς)- Θεοδωριδης- Καλκαβουρης- Καραμπάσης - Τοσουνίδης Β.(58' Σταματιάδης)- Παρτσανακης- Τσολερίδης (80' Σιδηρόπουλος)- Φαφουτης (58' Σπανίδης)- Καραπατακης- Χατζηπαναγιωτιδης

                          

3 σχόλια:

  1. Είναι δύσκολο να χωνέψεις το γεγονός, να κερδίζεις 2-0 στο 90 λεπτό και στο 94 λεπτό, δευτερόλεπτα πριν την λήξη να γίνεται το 2-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ για μας ητανε δυσκολο να χωνεψουμε πως το ημιχρινο επρεπε να ναι 0-3 κ ηταν 0-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφορετικό είναι φίλε μου να δημιουργείς ευκαιρίες και να μήν ,σκοράρεις για οποιοδήποτε λόγο έχοντας ένα ολόκληρο ημίχρονο για διεκδικήσεις το αποτέλεσμα και διαφορετικό είναι είναι όταν μίσ ομάδα προηγείται στο σκόρ με 2-0 στο 85΄ νιώθοντας μιά κάποια σιγουριά για την κατάκτηση της νίκης και τελικά στα εναπομείναντα ελάχιστα λεπτά που απομένουν μεχρι τη λήξη να δεχετε την ισοφάριση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365