Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορθώσεις - τροποποιήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2023

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορθώσεις - τροποποιήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2023

Άνοιξε σήμερα 15 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τυχόν τροποποιήσεις και διορθώσεις επί της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2023 σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024 προκειμένου να ανοίξει μέσα στο μήνα Μάρτιο.


Η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ τηρεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα προτεραιοτήτων που έχει τεθεί, με στόχο πάντα, την εξυπηρέτηση των Ελλήνων παραγωγών και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365