Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Καρασμάνης: Απίστευτο, αλλά αληθινό! το "ΟΧΙ" έγινε "ΝΑΙ" (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καρασμάνη

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καρασμάνη:

Απίστευτο, αλλά αληθινό! το "ΟΧΙ" του Καρασμάνη έγινε "ΝΑΙ"


Πιστός στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ζει και πολιτεύεται, καθώς και στις αρχές που διέπουν το κόμμα της Ν.Δ., ο βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης καταψήφισε χθες – τόσο επί της αρχής, όσο και επί των επιμέρους άρθρων – το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.


Περιέργως πως, το κατηγορηματικό «ΟΧΙ» του Γιώργου Καρασμάνη προσμετρήθηκε στα «ΝΑΙ» στο νομοσχέδιο. Με αποτέλεσμα, να παρέμβει ο Προέδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος αποκατέστησε την αλήθεια, με δήλωσή του, αποδίδοντας το αδιανόητο λάθος σε εσφαλμένη καταμέτρηση από υπαλλήλους του Κοινοβουλίου.


Επειδή, όμως, παρά την άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, ακόμα και σήμερα υπάρχουν ειδησεογραφικά μέσα που εξακολουθούν να προσμετρούν στα «ΝΑΙ» την ψήφο του κ. Καρασμάνη, ο βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.  


 Για τον πρώην Υπουργό «λάθη» υπαλλήλων και μάλιστα στο ναό της Δημοκρατίας - το Εθνικό Κοινοβούλιο – δεν μπορούν να συγχωρούνται, ούτε προσπερνιόνται και για το λόγο αυτό ζητά, , πέραν από την αποκατάσταση της αλήθειας, που ήδη έγινε, να διερευνηθεί ενδελεχώς το θέμα και να αποδοθούν ευθύνες.


Άλλωστε νωπές παραμένουν οι ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν πριν από 4 μήνες, φτάνοντας και στο σημείο να κυκλοφορούν την ¨είδηση¨ ότι ο Γιώργος Καρασμάνης έχει… παραιτηθεί από Βουλευτής για λόγους υγείας. ¨Είδηση¨ που την διοχέτευσαν μέχρι την Αθήνα, στα δημοσιογραφικά γραφεία – ακόμη και στη… Βουλή, όπως και τα αίσχη που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο.


Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι εδώ, παραμένει αταλάντευτα, θαρρετά, με διαφάνεια και αξιοπιστία,  συνεχίζοντας ανελλιπώς εδώ και 28 χρόνια την γνήσια εκπροσώπηση των πολιτών της Πέλλας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπηρετώντας πιστά τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ. από την ίδρυσή της το 1974 μέχρι σήμερα.


Ακολουθούν αποδεικτικά στοιχεία:








1 σχόλιο:

  1. Άστο δν το σώζεις,και αν εγινε κατι τετοιο άρα υπάρχει νοθευση,οποτε ζητα να ξανα γινουν.Αντε να σε δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365