Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι - Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες, προέκυψαν και άλλες συμμετοχές

Δείτε τις φωτο
Σε πολύ καλο κλίμα και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, η τρίτη συνάντηση για την αναβίωση του Καρατζαβίτικου Καρναβαλιού.

Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου μαζί με τους περισσότερους συνεργάτες του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο Δήμος είναι αρωγός και δίπλα στο όλο εγχείρημα, ενώ στην συνάντηση βρέθηκαν φορείς, σύλλογοι και επαγγελματίες της περιοχής μας.

Οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηδημητριάδης και Θοδωρής Σαμαράς σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή παρουσίασαν λεπτομερώς το πλάνο της καρναβαλικής περιόδου και συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό.

Θυμίζουμε, οριστικέ ημερομηνία διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης το Σάββατο 16 Μαρτίου, ενώ την Τσικνοπέμπτη θα πραγματοποιηθεί πάρτι με την συμμετοχή των καταστημάτων στον πεζόδρομο. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου με παιδικό αποκριάτικο πάρτι.

Τέλος παρουσιαστικά οι 13 μέχρι στιγμής επίσημες συμμετοχές, ενώ κατά την διάρκεια της συνάντησης προέκυψαν άλλες 5 που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ στόχος της επιτροπής είναι οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 25.

Δείτε τις φωτο:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365