Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Διπλό και προσπέραση η Νίκη Καλής

Μεγάλο διπλό η Νικη Καλής

Η Νίκη Καλής ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στις Αμπελειές, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του τοπικού Άρη και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είχε ένταση και πάθος, σκληρές μονομαχίες, διαμαρτυρίες και λίγο ποδόσφαιρο όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες το παιχνίδι και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στο γκολ θα έχει μεγάλες πιθανότητες για την νίκη, όπως κι έγινε με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να σκοράρουν στο 71’ με τον Έλτον Τσουλχάι να γράφει το 0-1, λίγο αργότερα όμως να μένουν με δέκα παίκτες  αφού αποβλήθηκε με δευτερη κι πύρινη κάρτα στο 75’ ο Νίκος Σαρίδης.

Από εκεί και μέχρι το τελικό σφύριγμα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, κάτι που κατάφεραν τελικά.
Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τάσο Σιδέρη, αλλά ο διαιτητής κ. Γιουματζίδης ακύρωσε το τέρμα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των κιτρίνων.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αδραμάνης, Χατζηλιόντας.

Συνθέσεις:

Άρης: (Γιάννης Γυριχίδης-Αντώνης Πέσιος)
Δούμος Δ., Σιδέρης, Αρβανιτόπουλος, Αποστολούδας, Πέλκας, Γεωργιάδης, (72’ Κουλούδης), Χατζηδάκης, (85’ Δούμος Θ.), Τσιλογλανίδης, Σιδώρης, Σαββίδης, Δούμας, (85’ Παπαδόπουλος).

Νίκη: (Βασίλης Σαμαράς)
Παπαγεωργίου, Μωυσίδης, Ουρούτσι, (50’ Φυντάνης), Σαμαράς, Βράπι, (46’ Ανδρίτσος), Σαρίδης, Μαυρομάτης, Αναστασιάδης, Γκότσης, (81’ Κατηριάδης), Τζούρτζος, Τσουλχάι.

8 σχόλια:

  1. Ουδέτερος από Γιαννιτσα4 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:24 μ.μ.

    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ πολύ πεσμένη απόδοση έχεις φέτος στο πρωτάθλημα όταν ακυρωσες το γκολ γελούσαν οι φίλαθλοι της Καλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάει ο κόσμος με το γκολ που ακύρωσε και γενικά με την διαιτησία του Γιουματζιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ανώτερη η Νίκη καλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε οι Αμπελειες θα βγάλουν ανακοίνωση η θα καταπιουν την αδικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια αδικία ρε παιδιά με κατοχή 30-70 με πόσα γεμίσματα και μηδέν τελικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικη Καλης σε γενικες γραμμες καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της φιλοξενούμενης ομάδας
    Η καλή αδικείται από το σκορ του παιχνιδιού
    Δικαιούται ακόμα ένα goal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365