Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Φτερούγισαν οι Μαυραετοί

Μεγάλη νικη για την Δόξα Μεγαπλατάνου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Μεγαπλατάνου, που επικράτησε με σκορ 3-0 του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς και βελτίωσε την θέση της στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν καλό με πολύ δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τους γηπεδούχους πιο ορεξάτους και αποφασιστικούς να φτάνουν στην νίκη, απέναντι στους μαχητικούς φιλοξενούμενους που υστέρησαν επιθετικά.

Στο 41’ ο Σεφερίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους μαυραετούς, που στο 55’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Μερτζεμέκη (Ντέλιας) και τον θρίαμβο ολοκλήρωσε στο 59’ ο Χρυσίδης, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Σαββίδη, Ασλανίδη.

Συνθέσεις:

Δόξα: (Μάκης Δεμίρης)
Ξυλουργίδης, Τσίκος, Μπιτσάκου, Παυλίδης Ι., Παυλίδης Δ., Φωτίου, (68’ Σωτηριάδης), Τσοπάνογλου, (68’ Μίζογλου), Ζήλλης, Παπαδόπουλος, (80’ Κικίδης), Σεφερίδης, Χρυσίδης, (62’ Πεκιάρης).

Ατρόμητος: (Γιώργος Τσάτσης) 
Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Κ., Τουλγαρίδης Χ., Παπαδόπουλος Α., Κοιμτζίδης, Μαλλόλι, Τοπαλίδης, Μπάσδος, Παπαδόπουλος Μ.,  Τουλγαρίδης Α., (70’ Ντότας), Σαρρής, (62’ Μιλότι). 

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα Δόξας Μεγαπλάτανου που μας δώρισε μια χαρά στο κόσμο του χωριού φυσικά και πρόεδρο μαζί με συμβούλιο τον κοουτς και τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365