Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε βασιλόπιτα η Ελπίδα Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Έκοψε βασιλόπιτα η Ελπίδα Έδεσσας  (ΦΩΤΟ)

Πιστή στα ήθη κι έθιμα η Ελπίδα Έδεσσας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, μέσα σε οικογενειακό κλίμα με παρόντες διοίκηση, προπονητή και παίκτες.


Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Την περασμένη Κυριακή η ομάδα μας σύσσωμη, διοίκηση, προπονητής και παίχτες έκοψαν τη βασιλόπιτα για το 2024, κάτω από πολύ καλό κλίμα. 

Συζήτησαν για την ποδοσφαιρική χρονιά που έχουν διανύσει μέχρι τώρα και για τη συνέχεια στα play off για την άνοδο της ομάδας στην ανώτερη κατηγορία. 

Τυχερός ήταν ο μικρότερος σε ηλικία της ομάδας, ο Άγγελος, που κέρδισε το δώρο προσφορά του Marinos sport.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του καταστήματος Merphy's Law για τη φιλοξενία του και την άψογη εξυπηρέτηση.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και της ομάδες τους και καλή συνέχεια μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος!»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365