Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ανατροπή στο τέλος και μεγάλη νίκη οι Λύκοι

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι και ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Λυκόστομο, όπου η τοπική Μ. Θύελλα επικράτησε με σκορ 2-1 του αξιόμαχου Ορφέα Ριζαρίου με ανατροπή, καθώς μέχρι το 85’ το σκορ ήταν στο 0-1.


Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία με τους γηπεδούχους να είναι πιό επικίνδυνοι επιθετικά, να μην καταφέρνουν κάτι αξιόλογο με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία του Αταλασίδη στο 37’ να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο του Ορφέα τον Ηλιόπουλο και σε μια καλή αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Μυλωνά Γ., που έγραψε το 0-1.

Στο τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου είχαμε σύρραξη μεταξύ παικτών και πάγκου των γηπεδούχων που κόστισε την αποβολή των Αθανασιάδη και Τσόρμπα Ν. (αναπληρωματικός), )από τους γηπεδούχους και Ροδοβίτη από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιό ζωηροί και ειδικά μετά το 62’ και την αποβολή του Μυλωνά Ι., που άφησε τους φιλοξενούμενους με εννιά παίκτες, πίεσαν είχαν δοκάρι στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσόρμπα Β., κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ζευγάρωσαν τα τέρματα τους στο 78’ με τον Κατικαρίδη Γ., που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Χατζηλαμπρινό, φτάσαμε στα τελευταία λεπτά με την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους χάρη στα τέρματα των Ελευθεριάδη Θ., στο 86’ και Νάνου στο 88’  με κοντινά πλασέ, με τους φιλοξενούμενους πάντως να διαμαρτύρονται έντονα ότι προηγήθηκε υπέρ τους φάουλ στην αντίπαλη περιοχή,  το οποίο δεν υποδείχθηκε και στην εξέλιξη της φάσης επετεύχθη το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. 

Στις καθυστερήσεις ο Κελεσίδης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά, πέρασε μόλις άουτ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεσίσογλου Γ., Μιχάλογλου, Σαββίδης.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης) 

Χατζηλαμπρινός, Μυροφορίδης, (89’ Μιχαηλίδης), Αθανασιάδης, Μπάρδι, (72’ Θεοδωρίδης), Κοκτσίδης, Οξούζογλου, (72’ Φανιάδης), Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Αταλασίδης, Τσόρμπας Β., Νάνος.

Ορφέας:(Δημήτρης Μυλωνάς) 

Ηλιόπουλος, Κατικαρίδης Κ., (46’ Κατικαρίδης Γ.), Κελεσίδης, Φουδούλης, Μυλωνάς Κ., (67’ Καράχατζης), Μυλωνάς Ι., Καραολάνης, Κεραμυδάς, Ροδοβίτης, Μάρκου, Λουκόφτσης, (54’ Βλαδοβίτης).

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365