Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Γκρινιάζει για την διαιτησία στο Λυκόστομο ο Ορφέας Ριζαρίου

Γκρινιάζει για την διαιτησία στο Λυκόστομο ο Ορφέας Ριζαρίου

Η ήττα στο Λυκόστομο έφερε τα παράπονα του Ορφέα Ριζαρίου για την διαιτησία και στην επίσημη σελίδα της ομάδας, υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση:


«Ο σεβασμός προς τις αποφάσεις των διαιτητών δεν πρέπει να λαμβάνεται ως αδυναμία.....Στο γήπεδο μία ήταν η ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπουμε παίκτη που δέχεται βίαιη απώθηση να δέχεται κόκκινη κάρτα ώστε να ισοφαρίστουν οι αντιδράσεις. Επινοήθηκε οτι έδωσε αγκωνια..... Έτσι αντί να παίζουμε 10 με 11 μείναμε με 10 και εμείς....Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είμασταν μπροστά στο σκορ φορτώθηκαν όλοι οι παίκτες με κίτρινες, έτσι σε μια φάση μείναμε με 9 παίκτες.... ύστερα από ακόμη μία κόκκινη..... Συνεχίσαμε και είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 0-2 αλλά έπρεπε να χάσουμε......η πίεση έντονη αναγκαστική αλλαγή ο Μυλωνάς Κώστας σε φάση που ούτε φάουλ σφυρίχθηκε.....(αν και ο παίκτης πήγε νοσοκομείο) ....και ήρθε η κούραση που οδήγησε στην ήττα... Συνεχίζουμε δυνατά.

 Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας έδειξαν ότι είναι ομαδάρα.....Ο ΟΡΦΕΑΣ πρέπει να νικάει και τα λάθη της διαιτησίας.»

9 σχόλια:

  1. Ποια διαιτησια ρε παιδια;;το γκολ του λυκοστομου που ακυρωνεται ξεκιναει δυο μετρα πισω,ονσφαϊτ..πλακα κανετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διατητής και πρώτος βοηθός επικίνδυνοι για το άθλημα….. ο πάγκος του Λυκοστόμου απαράδεκτος στην συμπεριφορά του…….οι λίγοι φίλαθλοι του Ριζαρίου αισχροί υβριστές….δυστυχώς κύριοι έχουμε πιάσει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Ριζάρι. Με το μεσιανο περπατούσαμε όλοι. Σας πήραν βαθμό με μισή φάση εκεινη... Και τώρα Ήρθες στο Λυκόστομο να παίξεις ξύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κεσίσογλου η τρέξε μέσα στο γήπεδο η παράτησε τα το περπάτημα απαγορεύεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κεσίσογλου, Λαμπρίδης οι χειρότεροι διαιτητές του νομού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατικαριδη .....με το βαμβάκι στην έφερε ο συνδυμοτης σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΟΠΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΥΓΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον διαιτητή τον παραδεχομε για την ολική ανατροπή σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι τα έκανε θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδιαφορο;;οταν εισαι τριτη και τεταρτη θεση νιωθεις οτι πηρες πρωταθλημα και μου λες οτι ηταν αδιφορο;;κυριε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365