Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/2 Κριός 

Είσαι έτοιμη για μια κοινωνική συγκέντρωση; Είτε πρόκειται για τους συνηθισμένους φίλους σου είτε για φρέσκα, νέα πρόσωπα, το πρόγραμμά σου θα ανατραπεί σήμερα. Θα νιώσεις άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και η χαρά σου θα προσθέσει στις ήδη θετικές δονήσεις που επικρατούν!
Και να έχεις υπόψη, πως ένας νέος φίλος που συναντάς, ίσως κρατάει το κλειδί για τις μελλοντικές σου περιπέτειες!

ζώδια σήμερα ταύρος

«Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» αρκεί να υπάρχει μεθοδικότητα και συνέπεια – στοιχεία που θα σου λείπουν σήμερα – γι’ αυτό περιόρισε τον ενθουσιασμό και τα ανοίγματα, για τα οποία δεν υπάρχουν εγγυήσεις.
Σε γενικές γραμμές θα έχεις αρκετά καλή διάθεση, αλλά και τάσεις για υπερβολές. Μετρίασε τον ενθουσιασμό και την πίστη σου, πως η θεά τύχη θα στα φέρει όλα δεξιά.

ζώδια σήμερα 27/02 Τρίτη δίδυμοι

Μην αντισταθείς στην κοσμική υποστήριξη που σε βοηθάει να αφήσεις την εκφραστική σου πλευρά να λάμψει! Ενισχύεται η δημιουργική σου έκφραση… και μια έκρηξη δυνατοτήτων μπορεί να τονίσει κάποιες ζώνες άνεσης που έφτασαν στο τέλος τους. Αν ο αυθορμητισμός είναι δελεαστικός, δωσ’ του την ευκαιρία να σου δείξει τι μπορεί να κάνει.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι σε μια περίοδο που ρισκάρεις πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν δεν είσαι μεθοδική, ο οικονομικός τομέας θα πληγεί και θα έχεις σημαντικές απώλειες ενώ δεν αποκλείεται να φτάσεις σε σημείο να χάσεις την δουλειά σου. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες και θα νιώσεις την ανάγκη να δεθείς με τον σύντροφό σου, ψυχή και σώμα. 

ζώδια σήμερα λέων

Στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα με ανθρώπους κύρους και εξουσίας. Καλά είναι τα επαγγελματικά ανοίγματα… αλλά όταν γίνονται μεθοδικά και οργανωμένα. Επειδή θα έχεις επιπόλαιη συμπεριφορά και τάση να παρασύρεσαι από τους άλλους, ούτε να διανοηθείς τα επεκτατικά σχέδια και τα ρίσκα γενικότερα. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα παρακάμψεις νόμους προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις γραφειοκρατικές υποθέσεις σου σήμερα. Ηθικά διλήμματα και αναστολές δεν θα υπάρχουν, αρκεί να γίνει η δουλειά σου! Ωστόσο να είσαι προετοιμασμένη για τις συνέπειες. Δεν αποκλείεται επίσης στον εργασιακό σου χώρο σήμερα, να προκύψει ένα φλερτ που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

ζώδια σήμερα 27/02 Τρίτη ζυγός

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Εξάπτει τα συναισθήματα. Θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ίσως παραβιάσεις έναν ή δύο κανόνες. Εκεί που θα πρέπει όμως να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου είναι στον οικονομικό τομέα! Η υπεραισιοδοξία σου, θα σε κάνει επιρρεπή στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια… με αποτέλεσμα αν δεν είσαι εγκρατής, να σημειωθούν μεγάλες απώλειες.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Διανύεις μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο με την οικογένεια σου. Θα μπεις στον πειρασμό να προκαλέσεις την οργή των δικών σου και θα προκύψουν φασαρίες άνευ προηγουμένου. Θα προκαλείς και θα τσιτώνεις το νευρικό σύστημα το δικό σου και των άλλων! Σε γενικές γραμμές όμως θα είσαι πιο ισορροπημένη, αφού το πιθανότερο είναι όλο αυτό να το είχες προσχεδιάσει. Παρόμοια διάθεση θα έχεις και με τον αγαπημένο σου. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα είναι αυξημένες οι επαφές και οι καθημερινές σου συναλλαγές, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Ωστόσο τίποτα δεν θα πηγαίνει όπως θέλεις, κυρίως από επιπολαιότητα. Απόφυγε παράτολμες και αψυχολόγητες κινήσεις γιατί λόγω υπερβολικής πίστης στις ικανότητές σου, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους με φιλικά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η τάση σου για σπατάλη δεν λέει να μειωθεί, αντίθετα θα αυξηθεί. Ενδεχομένως να θελήσεις να γιορτάσεις μια νέα οικονομική συνεργασία και να το ρίξεις έξω, σπαταλώντας και το τελευταίο σου ευρώ. Επίσης πολλά χρήματα θα διαθέσεις για τις ανάγκες του συντρόφου σου, ενώ δεν αποκλείεται η υπερβολική αυτοπεποίθησή σου στην θεά τύχη, να σε ωθήσει σε οικονομικά ρίσκα. 

ζώδια σήμερα 27/02 Τρίτη υδροχόος

«Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται» γι’ αυτό να είσαι προσεκτική αν έχεις στα σκαριά μια αγοραπωλησία – μην την χαλάσεις από επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία. Κάποια θέματα ενδέχεται να προκύψουν στην οικογένεια και το σπίτι, αν δεν είσαι μεθοδική. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα δικαιωθείς από μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία με κάποιον που διαμένει στο εξωτερικό και που θα γνωρίσεις μέσω διαδικτύου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Το λιγότερο που θα συμβεί σήμερα, θα είναι να μπλεχτείς σε λόγια και κουτσομπολιά και να εκτεθείς. Οτιδήποτε ακούς και βλέπεις το μεγιστοποιείς, βάζεις τις σάλτσες σου και το σερβίρεις χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Το καλό της ημέρας είναι πως με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορείς να κάνεις πετυχημένες οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365