Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Περισσότερες μέρες ξεκούραση για τους εργαζόμενους το Πάσχα

Περισσότερες μέρες ξεκούραση για τους εργαζόμενους το Πάσχα

Περισσότερες ημέρες ξεκούρασης το Πάσχα θα έχουν οι εργαζόμενοι μετά την ανακοίνωσης μετά τη μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου ανάφερε πως αυτή μεταφέρεται για την Τρίτη του Πάσχα.


Με αυτό τον τρόπο χωρίς να «ξοδέψουν» οι εργαζόμενοι μέρες αδείας τους θα μπορέσουν να πάρουν τέσσερις μέρες off από την δουλειά. Συγκεκριμένα θα κάτσουν Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη του Πάσχα, όπου μεταφέρθηκε η Πρωτομαγιά.


Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Η κυβέρνηση τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και τους εργαζόμενους. Οι πολιτικές μας το επιβεβαιώνουν. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, περισσότεροι από 310 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες βγήκαν από το φάσμα της ανεργίας και σήμερα εργάζονται. Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε κατά 20%, ενώ, από τις αρχές Απριλίου, θα αυξηθεί περαιτέρω. Αντίστοιχη ήταν και η άνοδος του μέσου μισθού. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και των μισθών των εργαζομένων αποτελούν βασικό πυλώνα της πολιτικής μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365