Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για το ξεκίνημα των έργων στην Ανατολική πλευρά της Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες των έργων «Αναβάθμιση πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά στην πόλη της Αριδαίας» & «Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας» με χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.


Για την έναρξη των εργασιών από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμος Αλμωπίας θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  σε συνέχεια της σύμφωνης γνώμης του Α.Τ. Αριδαίας (αρ. πρωτ. 1016/49/446-α/06-02-2024) και συγκεκριμένα αποκλεισμό του τμήματος της οδού Λοχ. Πασσιά από το μνημείο ποντιακού ελληνισμού μέχρι τη γέφυρα Εξαπλατάνου. Το τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και καθ’ όλο το 24ωρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες των καθαιρέσεων και στη συνέχεια θα δοθεί σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της οδού.


Τα βαρέα οχήματα θα κινούνται μέσω της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αριδαίας, Καπετάν Γαρέφη, της Δυτικής Περιφερειακής Οδού, της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Πολυκάρπης και μέσω της οδού Καραϊσκάκη για όσους έχουν κατεύθυνση προς Έδεσσα / Θεσσαλονίκη.


Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ  θα εκτελούνται κανονικά  μέσω της παράπλευρης οδού νοτιοδυτικά του σταθμού ΚΤΕΛ που συμβάλει στην Λεωφόρο Ξενιτίδη (Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).


Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

10 σχόλια:

  1. Και το κορνερ θα ειναι ανοιχτο αλλα θα δουλευει σαν κλειστό.Μητσο κανε μηνυση για διαφυγωντα κερδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δικιο. Δεν θα παρκάρουν παράνομα πάνω στο δρόμο σε στροφή για λίγες μέρες. Ελλάδισταν!

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες εσύ ορσε.Αν το πας ετσι δες και πως παρκαρουν μεσα στην αριδαια.Αν τους δινόταν η ευκαιρια θα παρκαρανε και μεσα στα καφε γτ βαριουνται να περπατησουν

      Διαγραφή
  2. Φέρτε λεφτά κι αλλά εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή για κάθε έργο που θα γίνεται πρέπει να παίρνουν την άδεια από τους επαγγελματίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δε καταλαβενεις οι εργολάβοι κάνουν κουμάντο στην Χώρα δε βλέπετε τη γίνετε στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί κυβερνάνε.

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως βλέπω από όταν βγήκε ο κ.παρουτογλου έχει μια βελτίωση η αλμωπια μας και είναι μονο η αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παρουτογλου πήρε στα χέρια του έτοιμα έργα απο τον Μπατση.Ξυπνα!ουτε απο τη θέση του δε θα κουνηθεί και θα αλλάξει Επι θητείας του η πόλη με όλη τη δουλειά να έχει γίνει από τους προηγούμενους!και μιλάω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.τωρα αν είναι καλύτερος στη διαχείριση της καθαριότητας,της λακούβας,των φώτων,των αγροτικών οδοποιιών,των αδέσποτων κτλ, θα δείξει…κράτα μικρό καλάθι.

      Διαγραφή
    2. Γιά ποιά έτοιμα έργα μιλάς;Τα μισά έργα είναι αυτά πού είχε αφήσει ό Μπίνος ξύπνα εσύ.

      Διαγραφή
  5. Καλύτερα κοιμηθείτε καί οι δύο και ξυπνήστε σε πέντε χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365