Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Σημαντική ανακοίνωση Φιλοζωικής Αριδαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Η ανακοίνωση αυτή αφορά τους πολίτες της Αλμωπίας 

Πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ζώα δεν έχουν την δυνατότητα μεταφορας τους,σε κτηνίατρο γιατί δεν έχουν μεταφορικό μέσον

 

Και ιδιαίτερα πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι 

Για όλους αυτούς εγώ θα είμαι παρόν αφιλοκερδώς 

Εάν λοιπόν θέλετε να μεταφέρεται τα ζώα σας για εμβόλια,κούρεμα ,ή άλλες κτηνιατρικές πράξεις θα ενημερώνετε τους κτηνιάτρους Π Παλαμίδας και Άννα άτομα και αυτοί θα συνεννοούνται μαζί μου

Θα είμαι πάντα κοντά σε ανθρώπους που νοιάζονται για τα ζώα τους

Ο πρόεδρος Φώτης Παραστατίδης

3 σχόλια:

  1. Υπάρχει μεγάλη ανοχή σε νευρικά σκυλιά.Αλλάζουμε δρόμο γιατί κάποιοι ναι δεν έχουμε τη δεκάλεπτη υπομονή που έχουν άλλοι ίσως άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που θα πρέπει να γίνει σεβαστό είναι το δικαίωμα κάποιων να μην θέλουν να ασχοληθούν με τα αδέσποτα και το δικαίωμα κάποιων να μην χάνουν χρόνο φοβούμενοι εκνευρισμένα ή οποιαδήποτε άλλης προέλευσης παράξενης συμπεριφοράς αδέσποτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σαι καλά Φώτη που αγαπάς πραγματικά κ προσφέρεις τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στα αδέσποτα ζωάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365