Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Αριδαία: Έκλεισε η Ανατολική είσοδος της πόλης - Ξεκινάει το έργο της ανάπλασης (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Μία έκπληξη περίμενε σήμερα Τρίτη τους κατοίκους και τους οδηγούς στην πόλη της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, η ανατολική είσοδος της πόλης, πλησίον του δεύτερου γυμνασίου, μέχρι και την στροφή του ανατολικού περιφερειακού, έχει κλείσει. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά το ξεκίνημα του έργου ανάπλασης της ανατολικής πλευράς της πόλης 

Πρόκειται για μία πρόταση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Χρήστου Μπάτση, ύψους 2.280.479,23€ για το έργο «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας»  από την δράση "Παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές" 

Πρόκειται για την ολοκληρωμένη ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας ανατολικά, από Εξαπλάτανο στην περιοχή από την γέφυρα, μπροστά από τα ΚΤΕΛ και μέχρι την διασταύρωση στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού.

Όπως είναι φυσικό δεν έλειψε και η ταλαιπωρία των οδηγών, κυρίως των βαρέων οχημάτων, οι οποιοι θα έπρεπε να βρουν άλλους τρόπους για να κινηθούν προς την Ανατολική Αλμωπία.

Δείτε φωτο:




10 σχόλια:

  1. Η ανάπλαση είναι έργο της Δ Αρχής Μπινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε τα 200.000 δεν είναι του Μπίνου. Όλα τα αλλά τα βρήκε η διοίκηση Μπάτση και αυτή έκανε την τελική πρόταση 2.2 εκατομυρίων

      Διαγραφή
  2. Μη μαλώνετε τζάμπα εσείς του μπθνου και του Μπάτση σημασία έχει ότι ο παρουτογλου θα είναι ο μόνος δήμαρχος και την επόμενη 4ετια δύο μήνες έχει που ανέλαβε και έχει κλείσει πολλά στόματα μακάρι έτσι να συνεχίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όπως με το δρομολόγιο των ΚΤΕΛ με την τρομερή του έμπνευση που κόβει βόλτες 1 ώρα και, και τρέχουν οι μαθητές να προλάβουν το σχολείο

      Διαγραφή
  3. Και την υλοποιεί ο Παρούτογλου ρουφάτε το αυγουλάκι σας τώρα,, 1788 και σήμερα καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φτιάξετε και έναν περιφερειακό από το κολυμβητήριο προς Υδραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό. Θα αποσυμφορήσει λίγο την είσοδο της πόλης.

      Διαγραφή
  5. Ένας δρόμος είχε μείνει και θα τον στένεψε τε. Η μεγαλύτερη βλακεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 18 χρονια μετα την παρεμβαση/αναπλαση του χωρου απο τον Χρ. Μπινο με διαμορφωση της πλατειας την οποια ονομασε πλατεια Μνημης, για την τοποθετηση του μνημειου των Ποντιων, δημιουργια νησιδας με τοποθετηση κολωνας φωτισμου για τη διευκολυνση της κυκλοφοριας μπροστα απο το καταστημα κορνερ, πλακοστρωση του αριστερου, φευγοντας για Εξαπλατανο, πεζοδρομου, κατασκευη/τοποθεση καλαισθητου καγκελου μεχρι το λυκειο, την κατασκευη/τοποθετηση φωτεινων διαφημιστικων πινακιδων, τη διαμορφωση και κατασκευη μεγαλης νησιδας μπροστα απο την κλειστη δημοτικη αγορα, την τοποθετηση πινακιδων για την προστασια των πεζων, τη φυτευση 10 πλατυφυλλων δενδρων, την εναρξη εργασιων ολοκληρωσης της αναφερθεισας δημοτικης αγορας, τη διαμορφωση/ασφαλτοστρωση της αυλης του ΚΤΕΛ, τη διανοιξη και ασφαλτοστρωση του δρομου γυρω απο το ξενιτιδειο τη διαπλατυνση και ασφαλτοστρωση του δρομου μεχρι τη στροφη προς Βορεινο, την ολοκληρωση και ασφαλτοστρωση του γηπεδου τενις, την απομακρυνση των μπαζων που υπηρχαν κοντα στη γεφυρα, τη σπορα γκαζον και τη φυτευση 10 πλατανιων, την τοποθετηση 4 τραπεζοκαθισματων και τη μεταφορα νερου, ακουσαμε, διαβασαμε καλα νεα για νεα παρεμβαση. Γινεται νεα προσπαθεια. Ευχη ναναι ομορφη. Περιμενουμε το αποτελεσμα. Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώστε προνομια αυτός ο άχρηστος χωρος η περίφημη σκεπαστή λαϊκή να απόκτηση χρήση.
    Η μεταφέρετε δια παντός την λαϊκή εκεί πέρα και αποσυμφορήστε την Αριδαία,η δώστε ώθηση να ανοίξουν εμπορικά και ότι άλλα καταστήματα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365