Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι για την ΕΠΣ Πέλλας στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Με ήττα από την ομάδα της Λάτσιο με σκορ 2-0 έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, που συμμετέχει και φέτος στο διεθνές τουρνουά «Roma Caput Mundi» στην Ιταλία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και παρά το άτυχο αποτέλεσμα φεύγει από το τουρνουά γεμάτη ικανοποίηση και εμπειρίες.

Οι Ιταλοί πετυχαίνοντας τα τέρματα τους στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αρχικά στο 47’ με τον Grisley και στην συνέχεια στο 51’ με τον Funari , έφτασαν δίκαια στην νίκη, ενώ η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας πίεσε για το γκολ της τιμής στο τέλος χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Συνθέσεις: 

LAZIO LND: (Marco Rebuttini)

Koticoni, Karelli, Ciavarelli,, Crivellini, Di Lielio, Federici, Funari, Grisley, Milone, Serpente, Tataranni.


ΠΕΛΛΑ: (Σάκης Τσελεμπής)

Κάππας, (41’ Σιγκούδης), Λιάσιος, (69’ Φάβας), Γκόγκος, (49’ Τζιότζιος), Δαμιανίδης, (61’ Λάσκος), Παντικίδης, (76’ Πέτσος), Αλμαλής, Μπάλλας, (72’ Θεοδωρίδης), Καψάλης, (60’ Τσαουσλάρι), Βασιλειάδης, (53’ Κοσκερίδης), Κιόρτσης, Φούγιας.


EGLISH: (Simon East)

Βeeby, Changa, Stockhill, Hiks, Traynor, Farrant, Nunn, Pigatto, D’Aversa, Burns, Mcinerney.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365