Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση των Χριστιανικών Σωματείων κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας ομοφύλων

Το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.


Το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας που θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο αλλά και να ακούσει τους τρεις ομιλητές της εκδήλωσης: τον Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου Ιερώνυμο, τον π. Νικόλαο Χαμαμτζόγλου και την νευρολόγο Μαγδαληνή Τσολάκη.


Παρόντες ήταν αρκετοί Ιεράρχες αλλά και πολλοί ιερείς της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών, όπως ο Μητροπολίτης Πελλης κ.κ. Ιωηλ. 


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365