Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί άσχημα χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με έναν 69χρονο άνδρα να πυροβολεί και να σκοτώνει τον 57χρονο γαμπρό του το απόγευμα του Σαββάτου (24/02/2024) στην αυλή του σπιτιού του.


Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί άσχημα χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα στην Αγία Βαρβάρα να πυροβολήσει τον γαμπρό του.


Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής.


Συγκεκριμένα, σε τραγωδία κατέληξε ένας καβγάς που είχε ένας 69χρονος με τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στο σπίτι τους επί της οδού Φιλικής Εταιρείας.


Τότε ο 69χρονος έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε κατά του γαμπρού του.


Από τα πυρά ο 57χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού.


Για το άγριο επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και εντόπισε νεκρό τον άτυχο άνδρα.


Παράλληλα εντοπίστηκε και ο 69χρονος που έχει προσαχθεί και δίνει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε τον σύζυγο της κόρης του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365