Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κουζινομάχαιρο ενώ κοιμόταν

Έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κουζινομάχαιρο ενώ κοιμόταν
Μέχρι στιγμής, η 39χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση προκειμένου να φροντίζει το μόλις τριών μηνών μωρό τους.

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς ζευγαριού στο Περού, μία ημέρα πριν τη γιορτή των ερωτευμένων, καθώς όπως φαίνεται μία γυναίκα, η οποία φέρεται να έκοψε το μόριο του συντρόφου της ενώ εκείνος κοιμόταν.

Η αστυνομία του Περού πέρασε χειροπέδες στην 39χρονη Marleni Rimarachin Colunche η οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το θύμα, τον επίσης 39χρονο, Iván Céspedes ο οποίος «πλήρωσε» τον καυγά με το… μόριό του.


Το ζευγάρι εργάζονταν ως νοσηλευτές στο ίδιο νοσοκομείο, εκεί όπου η 39χρονη μετέφερε τον αιμόφυρτο σύντροφό της μετά την επίθεση. Όπως αρχικά ισχυρίστηκε, τα τραύματα του φίλου της ήταν αποτέλεσμα αυτοτραυματισμού κάτι που ωστόσο διέψευσε ο άντρας ο οποίος μετά βίας διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής, η 39χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση προκειμένου να φροντίζει το μόλις τριών μηνών μωρό τους. «Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών για να διευκρινιστούν τα αίτια και οι συνθήκες της πράξης», ανέφερε εκπρόσωπος των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά μέσα, προτού η γυναίκα επιτεθεί στον σύντροφό της, είχε προηγηθεί μεταξύ τους έντονος καυγάς. Αφήνουν να εννοηθεί ότι η 39χρονη τον κατηγόρησε για απιστία και του επιτέθηκε όταν εκείνος κοιμόταν.

«Έχει υποστεί ακρωτηριασμό, του δόθηκε ιατρική φροντίδα και θα λάβει ψυχιατρική υποστήριξη», δήλωσε ιατρική πηγή.

Η υπόθεση, θυμίζει την πιο διάσημη ιστορία ακρωτηριασμού πέους στον κόσμο, όταν η Lorena Bobbitt έκοψε το μόριο του συζύγου της την ώρα που κοιμόταν, το 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365