Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Γάμος ομόφυλων: ΌΧΙ ψήφισε ο Καρασμάνης - Ανατροπή, αλλάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Το λάθος έγινε με την ψήφο του γαλάζιου βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη

Ένα λάθος που έγινε στη χθεσινή ψηφοφορία στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο να αλλάξει η ουσία, πως η ισότητα στον πολιτικό γάμο αποτελεί από χθες και επίσημα νόμο του κράτους.


Το λάθος έγινε με την ψήφο του γαλάζιου βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη. Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πάτησε επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα να μην προσμετρήσει η ψήφος του.


Η υπηρεσία τον κάλεσε πίσω, για να δηλώσει την αρνητική του ψήφο με τον παραδοσιακό τρόπο. Η ψήφος του αν και πέρασε από τα χέρια 4 υπαλλήλων, καταγράφηκε τελικά στα «ναι».


Ο ίδιος από χθες το βράδυ φερόταν ενοχλημένος, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ζητώντας εξηγήσεις για το λάθος των υπαλλήλων.


Το τελικό αποτέλεσμα μετά τη διόρθωση είναι 175 «ναι», 77 «όχι» και 2 «παρών», ενώ αυξάνονται οι διαρροές στην ΝΔ σε 52 και τα «όχι» σε 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365