Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Δείτε σε ποια περιοχή της Αριδαίας δεν είναι πόσιμο το νερό

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της ΑΡΙΔΑΙΑΣ ότι διενεργήθηκαν δειγματοληψίες από διάφορα σημεία του δικτύου ύδρευσης της πόλης (Κέντρο Υγείας Αριδαίας, Γενικό Λύκειο Αριδαίας, κατάστημα «Μεταξύ μας», 4ο Δημοτικό Σχολείο). Το σύνολο των δειγμάτων που εξετάστηκαν πληροί τους όρους της ευρωπαϊκής οδηγίας του πόσιμου νερού ως προς τις μικροβιολογικές και χημικές παραμέτρους του, εκτός του δείγματος του 4ου Δημοτικού Σχολείου όπου ανιχνεύθηκε παροδική αύξηση της περιεκτικότητας του νερού σε αρσενικό (με όριο τα 10 μgr/l μετρήθηκε περιεκτικότητα 16 μgr/l).


​Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους καταναλωτές στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού να μη χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ως πόσιμο μέχρι την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365