Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΦΟ Αριδαίας - Ήττα από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών που οδηγεί την κούρσα

Δεν τα κατάφερε ο ΦΟ Αριδαίας

Ανώτερος ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών επικράτησε με σκορ 74-59 του ΦΟ Αριδαίας, στο ΔΑΚ Καλυβίων, και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης και κορυφαίους τους Στόιτση, Παπαδόπουλο Κ. και Χατζηχαρίση έφτασαν εύκολα στο ροζ φύλλο αγών, καθώς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, που είχαν για κορυφαίους τους Τοπαλίδη, Σταυρουλάκη, Μακρόπουλο και Χαραλαμπίδη.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παπαγερίδης, Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 13-29, 31-43, 42-63, 59-74.


ΦΟ Αριδαίας: Κανονίδης, Αντωνιάδης 4, Τοπαλίδης 13(1), Δημάκας 4, Χαραλαμπίδης 10, Μουχτάρης 8(2), Ξυλουργίδης 2, Σταυρουλάκης 9, Μακρόπουλος 9(1).


Μ. Αλέξανδρος: Κουτσουράς, Τσαλκαντής, Μωυσίδης 5(1), Στόιτσης 19(3), Παπαδόπουλος Κ. 12, Χατζηχαρίσης 12, Παπαδόπουλος Γ. 9, Χερκελετζής 2, Δημάκας 11(1), Φιλιπίδης, Ποζουκίδης, Παπαμανώλης 4.

1 σχόλιο:

  1. Ξεχασαμε να αναφέρετε ότι είναι και μαθηματικά εκτός play off. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, του χρόνου μπορείτε και διάλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365