Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Πέλλα: Δάγκωσε και έκοψε ένα μέρος από το αυτί του ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Συνέβη ένα άγριο περιστατικό στην περιοχή της Πέλλας, καθώς ο οδηγός ενός αυτοκινήτου δάγκωσε και έκοψε ένα μέρος από το αυτί ενός ντελιβερά και όλα αυτά για μια... προσπέραση.

Ένας άγριος καβγάς έλαβε χώρα την Πέμπτη (15/02) στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Πέλλας.


Σύμφωνα με αναφορές του Ant1, ένας οδηγός αυτοκινήτου, μετά από διαπληκτισμό με ένα ντελιβερά για την προσπέραση, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί.


Ο διανομέας στην Πέλλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για το ποιος έχει προτεραιότητα στον δρόμο.


Ο δράστης κατέβηκε από το όχημα του και, αφού πιάστηκαν στα χέρια, δάγκωσε τον 33χρονο ντελιβερά στο αυτί ακρωτηριάζοντας ένα τμήμα του.


Προσπάθειες για να σωθεί το αυτί


Η κατάσταση του 33χρονου ντελιβερά στην περιοχή της Πέλλας, όπως αναφέρει το Mega, χαρακτηρίζεται ως αρκετά σοβαρή, με τους ιατρούς να παλεύουν για να διατηρήσουν το αυτί του λόγω μόλυνσης που έχει δημιουργηθεί.


Ο ντελιβεράς, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.


Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουν το αυτί του άνδρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών.


Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος, καθώς το θύμα υπέβαλε μήνυση κατά του για πρόκληση σωματικής βλάβης.


Ως αποτέλεσμα, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365