Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Βραδινό party στην πισίνα των Λουτρών Πόζαρ - Εντυπωσιακές εικόνες από την πανέμορφη Λουτρόπολη της Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Ένα pool party που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο, απόλαυσαν επισκέπτες της περιοχής μας στη μεγάλη εξωτερική πισίνα των Λουτρών Πόζαρ.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο χώρος γέμισε με κόσμο που κολύμπησε υπό τους ήχους της μουσικής μέσα στο ζεστό ιαματικό νερό.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ο Πρόεδρος της Λουτρόπολης Πέτρος Τζέκος και συνεργάτες τους, οι οποίοι καλωσόρισαν τους επισκέπτες.


Δείτε τις φωτο:






6 σχόλια:

  1. Τα Λουτρά είναι ένας χορός που οι επισκέπτες έρχονται να κάνουν μπάνιο στα ιαματικά νερά για να θεραπεύτουν, δεν είναι για πάρτυ ούτε κλαμπ. Πραγματικό λυπάμαι που γίνονται πράγματα εκτός τόπου και χρόνου. Που ζούνε κάποιοι άραγε ξέρουν; αν ήταν ο μπατσης θα τον τρωγατε, τώρα γιατί κανείς δεν λέει κάτι;Πόσο κακοί εικόνα άρχισε να σχηματίζεται στην λουτροπολη μας. Την επόμενη φορά κάντε κάνα γάμο αφού είναι κέντρο δεξιώσεων ετσι το βλέπετε μάλλον. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poso opisthodromikos eisai agapite/agapiti. Me pion tropo exei vlapsei i vradini xrisi tou xwrou opws moirazesai me emas? mporeis na ksekathariseis ligo se parakalw eidalws ta sxolio sou einai endelws anousio.

      Διαγραφή
    2. Ε καλά, δεν είναι και τόπος λατρείας ούτε κανένας ναός για να υπάρχει απαγορευτικό. Ίσα ίσα έρχεται αρκετός νέος κόσμος στην περιοχή μας και αυτό το γεγονός δημιουργεί πολύ θετικό κλίμα ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερο. Εξάλλου, οποίος έχει επισκεφτεί τα λουτρά αποκλειστικά για χαλάρωση, η ξεκουράζεται εκείνη την ώρα η είναι στις κλειστές πισίνες. Μην ψάχνουμε παντού αρνητικά.
      Μπράβο σε όσους το διοργάνωσαν!

      Διαγραφή
    3. και πότε θα καθαριστεί η πισίνα; Πότε θα γεμίσει;

      Διαγραφή
  2. Καραγιαννιδη τα ανώνυμα σχόλια να τα εμφανίζεις όχι μόνο ότι σε βολεύει να είσαι δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει κοπεί κάποιο σχολιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση!
      Γιώργος Καραγιαννιδης

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365