Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Γιορτή ποδοσφαίρου στην Εδεσσα την Δευτέρα 1/4

Δελτίο Τύπου

-50 χρόνια «χρυσής» ποδοσφαιρικής ιστορίας του νομού Πέλλας.

-50 αγωνιστικές περίοδοι (1950-2000).

-Όλες οι μεγάλες στιγμές του νομού Πέλλας

-Όλες οι κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

-Όλες οι ομάδες και οι αγώνες.

-Χιλιάδες ποδοσφαιριστές και εκατοντάδες διοικητικοί παράγοντες.

-Χιλιάδες γκολ και σκόρερς.

-400  φωτογραφίες ομάδων του νομού Πέλλας.

 

Κάπως έτσι περιγράφεται στο οπισθόφυλλο το βιβλίο του Στράτου Βιληγέννη «Γύρω από μια μπάλα»  το περιεχόμενο του 600σέλιδου βιβλίου που παρουσιάζεται στην Έδεσσα την Δευτέρα 1 Απριλίου με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας, των Βιβλιόφιλων Έδεσσας και της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Ειδικότερα και όσο αφορά στην Αλμωπία, το βιβλίο παρακολουθεί την ιστορία του «Αλμωπού Αριδαίας από την δεκαετία του ’50 και ανά αγωνιστική περίοδο έως το έτος 2000, καταγράφοντας τους ποδοσφαιριστές κάθε εποχής, τους αγώνες και την κατάταξη της ομάδας σε κάθε σεζόν από τα πέτρινα χρόνια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μέχρι το έτος 2000.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές που προσέφεραν στο νομό Πέλλας, όπως οι Γ. Χατζάρας, Γ. Φοιρός, Ι. Βένος, Ν. Νεοφυτίδης, Ράντε Ράμπουσιτς και άλλοι. Από πλευράς «Αλμωπού» Αριδαίας θα βραβευθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ιλαρίων Ανδρεάδης και Αντώνης Μήνου, ενώ οι διοργανωτές επιφυλάσσουν στο κοινό αρκετές ακόμη εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365