Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Γνωστοί οι τρείς αντίπαλοι του Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης

Γνωστοί οι τρείς αντίπαλοι του Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης

Σιγά σιγά γίνονται γνωστοί οι αντίπαλοι του Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης, ενόψει των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Ήδη είναι γνωστός ο πρωταθλητής Ημαθίας και είναι η ΑΕ Αλεξάνδρειας, όπως και ο πρωταθλητής Χαλκιδικής που είναι ο Π.Ο Μουδανιών, καθώς επίσης και ο πρωταθλητής Φλώρινας που είναι ο Ερμής Αμυνταίου.

Από εκεί και πέρα στο Κιλκίς τελείωσε η κανονική διάρκεια και ο Κιλκισιακός που πήρε την πρώτη θέση θα υποδεχτεί το μεθεπόμενο Σάββατο 6 Απριλίου στην έδρα του, την δευτεραθλήτρια ΑΕ Πολυκάστρου στον τελικό των play off.

Στην Πιερία όλα θα κριθούν την Κυριακή όσον αφορά τον πρωταθλητή, καθώς ο προπορευόμενος κατά 3 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα των play off Αιγινιακός, θα υποδεχθεί την Ακαδημία Πλαταμώνα, που είναι δεύτερη στην βαθμολογία και το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον πρωταθλητή.

Επίσης στην ΕΠΣ Μακεδονίας την ερχόμενη Κυριακή  διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής στο μίνι πρωτάθλημα των play off, όπου η ομάδα των ΙΕΚ Δέλτα υποδέχεται την ΑΕ Ευόσμου, με την ομάδα του Ευόσμου να προπορεύεται κατά ένα βαθμό στην βαθμολογία έναντι του αντιπάλου της.

Να σημειώσουμε ότι ο δευτεραθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας θα συμμετάσχει στον όμιλο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365