Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Αλλαγή ώρας 2024: Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες των ρολογιών

Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες των ρολογιών

Ποια Κυριακή αλλάζει η ώρα, γυρνώντας τους δείκτες μία ώρα μπροστά.

Λίγες ημέρες έμειναν για να γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά και να περάσουμε από τη χειμερινή στη θερινή ώρα. Η αλλαγή ώρας θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, δηλαδή στις 31 του μήνα.


Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου, λοιπόν, οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και να δείξουν 4 π.μ.


Η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει:


«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ..»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365