Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Αριδαία: Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο του αποκριάτικου στολισμού - Αύριο θα τσικνίσουμε όλοι παρέα, «βρέξει - χιονίσει» (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση - Ενημέρωση

Η οργανωτική επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, ενημερώνει πως ολοκλήρωσε το 1ο στάδιο του αποκριάτικου στολισμού στην πόλη της Αριδαίας, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε και αλλά σημεία, μόλις το επιτρέψει ο καιρός. 


Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι σε λίγη ώρα το βράδυ της Τετάρτης, θα ξεκινήσει το στήσιμο του ήχου και αύριο θα τσικνίσουμε όλοι παρέα, «βρέξει - χιονίσει»


Υπενθυμίζουμε ότι ο κεντρικός πεζόδρομος της Αριδαίας θα είναι κλειστός για την διέλευση και της στάθμευση των οχημάτων και παρακαλουμε στην εφαρμογή του Κ.Ο.Κ., για να αποτραπεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση! 


Με τιμή 

Η Οργανωτική Επιτροπή










2 σχόλια:

  1. Έπρεπε στην πλατεία να βάλετε και άλλα πράγματα όχι μόνο σημαίες, βάλτε και κλόουν, και άλλα πράγματα για να δείξει ομορφη η Αριδαία όχι μόνο σημαίες κάντε και κάτι διαφορετικό μια χρονιά... Βάλτε λίγο φαντασία ξεφύγετε λίγο απο τα ίδια και τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία θα είναι γράψτε όμως και τις ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365