Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Αλέξανδρος Όρμας - ΑΣ Πρόμαχοι 2 - 1 / Νίκη-παραμονή ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας / Σε δεινή θέση ο ΑΣ Πρόμαχοι

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας που επικράτησε με σκορ 2-1 του ΑΣ Πρόμαχοι και έτσι ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην εντατική.

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν άριστα δύο αμυντικές αδράνειες στην αντίπαλοι άμυνα και με ισάριθμες κεφαλιές των Αβραμίδη στο 7’ και Μπαγκή στο 53’ μετά από εκτελέσεις κόρνερ του Νούση, πήραν το πολύτιμο τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλαιψαν για το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς αν και μείωσαν το σκορ στο 70’ με κεφαλιά του Νάνου, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, παρότι λίγο πριν το τελικό σφύριγμα απώλεσαν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, αφού ο Ζλατάνης απέκρουσε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Καλογιάννη.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Βαμβακά, Σουλιώτη, Παρούτογλου.

Συνθέσεις:
Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)
Ζλατάνης, Καραγιάννης, (54’ Γώγου), Αθανασιάδης, Νούσης Χ., , Παναγιωτίδης, Μπίτσας, Μάρκου Μ., Μπαγκής, (90’ Μάρκου Γ.), Αβραμίδης, Καρυπίδης, (90’ Νάνος), Νεντιάλκοφ, (90’ Νούσης Ε.).

ΑΣ Πρόμαχοι: (Γιώργος Μπογδάνης)
Κιρπατσάς, Σατζάκης, (55’ Σαμσούρης), Ίσκος, Νάνος, Τανούρης, Παμπόρης Μ., Παμπόρης Α., (68’ Λιάμπας), Παμπόρης Γ., (55’ Τσίπι),  Καλογιάννης, Τσιμτσιρίδης, (81’ Συμεωνίδης), Νέμτσης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:































































3 σχόλια:

  1. Πολύ καλή διατησια..δεν υπάρχετε πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που υπάρχεις πες μας τα λαθη της διαιτησίας

      Διαγραφή
  2. Βαμβακά πολύ πλάκα έχεις που κανείς σχόλιο για τον εαυτό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365