Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Την Τρίτη (2/4) η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική

Την Τρίτη (2/4) η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική

Την προσεχή Τρίτη 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα – αίθουσα SOCRATES A) η κλήρωση για τους αγώνες των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. 

Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube (Hellenic Football Family), ενώ η πρεμιέρα  εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

Να σημειωθεί ότι οι 56 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους και θα ανεβούν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας από κάθε όμιλο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας που είναι ο Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης, θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Ημαθίας (ΑΕ Αλεξάνδρειας), ΕΠΣ Φλώρινας (Ερμής Αμυνταίου), ΕΠΣ Χαλκιδικής (Π.Ο Μουδανιών), ΕΠΣ Πιερίας (Αιγινιακός ή Ακαδημία Πλαταμώνα), ΕΠΣ Κιλκίς (Κιλκισιακός ή ΑΕ Πολυκάστρου) και ΕΠΣ Μακεδονίας (ΙΕΚ Δέλτα ή ΑΕ Ευόσμου), τα παιχνίδια θα είναι ενός γύρου και οι ομάδες θα δώσουν τρία παιχνίδια στην έδρα τους, τρία εκτός και ένα ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365