Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Οι μαθητές των Σαρακηνών τίμησαν την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου, την κάνει μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες του χρόνου.


Για το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών και το Νηπιαγωγείο ο εορτασμός ξεκίνησε με τον εκκλησιασμό όλων των μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.


Μετά την επίσημη δοξολογία έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γάτσου που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και ζωντάνεψαν οι ήρωες μέσα από τα  ποιήματα και τα τραγούδια των μαθητών που εξυμνούσαν την ελληνική επανάσταση, ξεκινώντας πρώτα με το τραγούδι του ήρωα που  η καταγωγή του είναι από τους Σαρακηνούς του Αγγελή Γάτσου.


Αν και ο καιρός δε το επέτρεψε, παρατάχθηκαν και παρέλασαν όλοι οι μαθητές με τιμή και καμάρι γεμάτα εθνική υπερηφάνεια στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.


Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκ μέρους όλων των γονιών θέλει να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που με άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτικού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία γιορτή άρτια επιμελημένη, καταφέρνοντας να μας συγκινήσουν και να μας θυμίσουν το νόημα της εθνικής επετείου.


Χρόνια Πολλά και του χρόνου!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365