Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Μ. Θύελλα Λυκοστόμου 3 - 0 / Πήρε την ρεβάνς ο Ακρίτας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θοδωρή Παπατάσου για το Aridaia365
Ο Ακρίτας Σωσάνδρας ήταν ο μεγάλος νικητής  του γειτονικού ντέρμπι με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, με το εμφατικό σκορ 3-0 να τα λέει όλα.

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά χωρίς ουσία στην τελική προσπάθεια, ενώ οι γηπεδούχοι που ήταν μέτριοι στο πρώτο μέρος κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μποζίνη.
Στις αρχές της επανάληψης ο Ακρίτας με δύο γρήγορα τέρματα του πρώτου σκόρερ της Α1, Δημήτρη Παπαδόπουλου, στο 47’ και στο 52’, καθάρισε το παιχνίδι, το οποίο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι την λήξη του, με τους πρασίνους να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Πολύ καλη η διαιτησία των κ. κ. Λαμπρίδη, Αδραμάνη, Τσαλκάνη, που απέβαλαν στο 55’ τον Ελευθεριάδη Γ. των φιλοξενουμένων.

Συνθέσεις:
Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης) 
Καραγιαννίδης, Χρηστίδης, Κουντουράς, Αριτζόγλου, Τσόρμπας, Κοντακτσής, Ντόγκαρης,(85' Κουτσουράς), Αλούπης, (85’ Μπίνος), Παπαδόπουλος, (85’ Ελευθεριάδης), Μποζίνης, (65’ Παρτσανάκης), Χαλκίδης, (75’ Δαμιανίδης).

Μ. Θύελλα: (Δήμος Αγγελάκης) 
Χατζηλαμπρινός, Μπάρδι, (85’ Θεοδωρίδης), Μυροφορίδης, (69’ Νάνος), Παπαδημητρίου, (46’ Ιωάννου), Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Αταλασίδης, Φανιάδης, (59’ Αθανασιάδης), Τσόρμπας, Παπασυμεών.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θοδωρή Παπατάσου για το Aridaia365:

































































































12 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΔΙΚΑΙΑ Η ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ουδέτερος από Αριδαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα ηταν το αφεντικο..οι αληθειες να λεγονται!!!

      Διαγραφή
  2. Που είδες την πολύ καλή διατησια σε άλλο γήπεδο ήσουν μήπως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα ηταν η διαιτησια,αριστη!!ελεγχεται για δυο τρεις φασεις

      Διαγραφή
    2. Που σε αδίκησε ρε φίλε θελω λεπτομέρειες.!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ που ησουν στο γήπεδο που αδικήθηκες ρε γκασμά….μια ζωη κλαψα παραδέξου ότι έχασες καθαρά και χωρίς να αδικηθείς πουθενα

      Διαγραφή
  3. Παπ είσαι η πιο τρελή γκάβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χαίρομαι που βλέπω σε όλα τα γήπεδα του νόμου τον γνωστό σε όλους Μπόμπο σήμερα βρέθηκε στην σωσανδρα να είσαι πάντα καλά γερός κ δυνατός φίλε Μπόμπο ένας φίλος πρώην διαιτητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αδικείς το εταίρο ήμισυ τον Νίκο. Παντού και πάντα μαζί σε όλα τα γήπεδα, σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ !!

      Διαγραφή
  5. Ενας ρατσαρήδης..25 Μαρτίου 2024 στις 12:23 π.μ.

    Ο "κοψε κατι" απο προχθες που ειναι;;εμενα θα με ακους κυριεε, 3-0 ειπα και εγινε!!μαθατε ολοι απο μπαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ●
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΑΜΟΣ●
    ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ●
    Ο ΑΚΡΙΤΑΣ Ο ΤΡΑΝΟΣ●
    🟢⚪️🟢⚪️😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365