Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης στο ύψος της Χαλκηδόνας – Νεκρός 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από τη Θεσσαλονίκη με θύμα 52χρονο, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε με ΙΧ, που οδηγούσε 41χρονος και εξετράπη της πορείας του.


Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:


«Ξημερώματα σήμερα (25-03-2024), στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Επ. Ο. Χαλκηδόνας – Κουφαλίων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός.


Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώτου οδηγού.


Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος».

1 σχόλιο:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365