Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου του

Το δυστύχημα συνέβη χτες το βράδυ

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 30χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό, στο όχημα επέβαινε και ο 9χρονος γιος του, ο οποιός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.


Το δυστύχημα συνέβη χτες το βράδυ, γύρω στι 22:00 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.


Το όχημα προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και απο τα χτυπήματα ο οδηγός τραυματίστηκε δυστυχώς θανάσιμα.


Ο 30χρονος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και το μόλις 9 ετών παιδί του, το οποίο τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.


Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τις αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος.


H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:


Βραδινές ώρες χθες (20-03-2024) στο 25ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού – συνεπιβάτη του οχήματος (γιος του 30χρονου).


Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365