Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Aπίστευτο κι όμως ελληνικό: Σε τι ηλικία θα βγει από τη φυλακή η Πισπιρίγκου αν καταδικαστεί για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της

Σε τι ηλικία θα βγει από τη φυλακή η Πισπιρίγκου αν καταδικαστεί για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της

Έφεση στην ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας αναμένεται να ασκήσει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει λόγο για «τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο», παρά το γεγονός πως η απόφαση είναι ομόφωνη, με 7 – 0.


Η υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, ενώ την ίδια ώρα, εκκρεμεί η συζήτηση των ελαφρυντικών αλλά και η εκδίκαση των υποθέσεων θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.


Πόσο, όμως, θα μείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου αν καταδικαστεί και για τους τρεις θανάτους;


Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» δια στόματος της δικηγόρου Εβίτας Βαρελά, τα «ισόβια» στην περίπτωση της μητέρας από την Πάτρα είναι 18 χρόνια (καθώς έμεινε ήδη δύο χρόνια εντός φυλακής).


Ωστόσο, βάσει της υπάρχουσας νομοθεσίας, όπως είχε τονίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ακόμα και στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί σε ισόβια και για τους τρεις θανάτους, η ποινή της δεν μπορεί να ξεπεράσει τα… 25 χρόνια φυλάκισης. Είναι ήδη κρατούμενη 2 χρόνια, άρα μένουν 23 χρόνια το πολύ. Στη χειρότερη περίπτωση για την ίδια δηλαδή, η Ρούλα θα είναι εκτός φυλακής στα 58 της χρόνια.


«Να σας πω κάτι; Η αλήθεια ποια είναι; Ότι κοντά στα 50 της η Πισπιρίγκου ό,τι και να γίνει θα είναι έξω», σχολίασε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στον αέρα του Mega το πρωινό της Κυριακής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365