Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων καταθέτουν μηνύσεις για το έγκλημα - Συγκίνηση στη συνάντηση της Λάρισας

Συγκίνηση στη συνάντηση της Λάρισας

Φορώντας μαύρα ρούχα οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα, προκειμένου να συζητήσουν και να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα περιλαμβάνουν και την κατάθεση μηνύσεων.

Οι σφιχτές αγκαλιές στην είσοδο να τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων και δημιούργησαν έντονα συναισθήματα συγκίνηση. Οι συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, μιλούν για έγκλημα πίσω από τον θάνατο των παιδιών τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. Μαζί τους και ένας από τους πραγματογνώμονες που έχουν και όλο αυτό το διάστημα μετά το δυστύχημα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.


Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα που τους παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτίριο της Θεοφράστου.


Ο πραγματογνώμονας των οικογενειών που κατέφτασε στο σημείο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και ερωτώμενος απάντησε πως αυτά που θα ακούσουν οι συγγενείς θα τους συγκλονίσουν.


Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταθέσουν ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων των Αρχών καθώς και υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή.


Πρόκειται για τη δεύτερη ανάλογη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30 οικογένειες και συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365