Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/3 Κριός 

Θα σκεφτείς να επενδύσεις κάποια χρήματα σήμερα. Αν αισθάνεσαι ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για να αναλάβεις ένα τέτοιο υπολογισμένο οικονομικό ρίσκο, τότε θα ωφεληθείς.
Οπλίζοντας τον εαυτό σου με αξιόπιστα δεδομένα θα καλύψεις τις μισές βάσεις σου. Αν σε συμβουλέψει και η καρδιά σου να προχωρήσεις, τότε κάλυψες και τις άλλες μισές.

ζώδια σήμερα ταύρος

Πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και υποχωρητικότητα απέναντι στους συνεργάτες σου, αν και δύσκολα θα το κάνεις αφού θα αντιδράς σπασμωδικά σήμερα. Στον αισθηματικό τομέα, η τάση να αντιδράς εσύ ή το ταίρι σου σε περιορισμούς, δεν βοηθά.
Πιθανόν κάποιες εντάσεις και καυγάδες να μην μπορέσεις να τους αποφύγεις. Θα έχεις όμως αισιοδοξία και την στήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου!

ζώδια σήμερα 01/03 Παρασκευή δίδυμοι

Η προσοχή σου στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή, αν και κάποιες στιγμές θα είσαι αρκετά αφηρημένη. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Ειδικά αν βασιστείς στην θεά τύχη που θα φέρει στον δρόμο σου εναλλακτικές λύσεις στα εμπόδια και τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα προκύψουν.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Νιώθεις σίγουρη για τις απόψεις σου, όμως ίσως χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο για να διατηρήσεις ισορροπημένες τις συζητήσεις που θα κάνεις. Αν και θα καλωσορίσεις την προσοχή ή το χειροκρότημα, η ισορροπία μεταξύ ομιλίας και προσοχής όσων λέει ο συνομιλητής σου, θα εξασφαλίσουν ότι θα αποχωρήσει από την συζήτησή σας… επιθυμώντας να έχει ακόμα μία στο μέλλον.

ζώδια σήμερα λέων

Αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις μια καθυστερημένη συζήτηση με ένα συγκεκριμένο άτομο, προχώρα. Ένα θέμα μπορεί να έχει καταπιεστεί για αρκετό καιρό. Φυσικά, για καλύτερο αποτέλεσμα θα χρειαστεί να εκφράσεις τις απόψεις σου με υπομονή και ευαισθησία. Κάνε μια προσπάθεια να φέρεις στο φως αυτό που ζητάει να απελευθερωθεί τώρα. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με την συγγραφή, την επικοινωνία… ενώ γενικότερα θα υπάρξουν αυξημένες μετακινήσεις. Θα κάνεις νέες σημαντικές συνεργασίες και γνωριμίες, ενώ και στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τα τυχερά σου κυρίως αν είσαι ελεύθερη. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου προκειμένου να πετύχεις καλές συμφωνίες.

ζώδια σήμερα 01/03 Παρασκευή ζυγός

Στον οικονομικό τομέα οι εμπνεύσεις σου θα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία και η εμμονή σου να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές – και τις αντιδράσεις κάποιων. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο να προκύψει κάποιο απρόσμενο κέρδος.. ή μια απρόσμενη απώλεια, γι’ αυτό να είσαι προσεκτική με τις συναλλαγές σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Καλό θα ήταν να παρατηρείς τις αντιδράσεις των άλλων σε οποιαδήποτε ενέργειά σου και να συνειδητοποιείς τα λάθη σου! Μην κάνεις απρόσμενα ανοίγματα γιατί οι ανταγωνιστές σου καραδοκούν και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν. Απόφυγε την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σου, τον υπέρμετρο εγωισμό και δώσε περισσότερες ελευθερίες στο σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερη με ευκολία θα προσεγγίσεις το άλλο φύλο και πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία/σχέση.

ζώδια σήμερα τοξότης

Περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις δεν βοηθούν και πολύ σήμερα. Αν μπορούσες να μείνεις στο σπίτι απομονωμένη θα το έκανες με προθυμία, αφού εκεί νοιώθεις ασφάλεια. Κάποιες υποχρεώσεις σου, θα μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις με επιτυχία. Θα έχεις επίσης εύνοια σε θέματα γραφειοκρατικά για μια αγοραπωλησία, ενώ οι σχέσεις σου με την οικογένεια, θα είναι στα καλύτερα της!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα θα επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο, θα μαζέψεις στοιχεία και θα εξετάσεις λεπτομέρειες για υποθέσεις όπου εκκρεμούν οι λήψεις αποφάσεων. Καλό είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Αυτό που θα επιδιώξεις είναι να έρθεις σε επαφή με ομοϊδεάτες. Μπορεί να εκφράσει αντιδράσεις το ταίρι σου με την έντονα φιλική σου διάθεση, ωστόσο με την αισιοδοξία σου θα καταφέρεις να τον φέρεις στα νερά σου. 

ζώδια σήμερα 01/03 Παρασκευή υδροχόος

Η διάθεση σου επηρεάζει τα επαγγελματικά σου σήμερα. Είσαι μάλλον κυκλοθυμική, μπορεί όμως να φτιάξει το κέφι σου αν ενισχυθούν τα οικονομικά σου και μπορέσεις να προβάλλεις την εικόνα που εσύ θέλεις να βγάλεις στον κόσμο. Για να γίνουν τα παραπάνω, θα πρέπει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα οικογενειακές υποθέσεις που σε ταράζουν και σε αποσυντονίζουν. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση – αν και θα προκύψουν απρόοπτα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η αισιοδοξία, οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η δύναμη που έχεις, σε ευνοούν σε πολλούς τομείς αφού έχεις την αίσθηση πως τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά. Ωστόσο θα προκύψουν γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει, που θα ανατρέψουν το πρόγραμμα σου. Γενικά σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση, θα είσαι κοινωνική, επικοινωνιακή – και θα νιώθεις τυχερή. Καλή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων, συνεργασίες και συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365